SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Cuplul Tecău-Mergea, atuul României în duelul cu Israel din Cupa Davis: "Sîntem în formă"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 03 martie 2015 13:11

În perioada 6-8 martie, România şi Israel se vor confrunta în Cupa Davis, într-un meci contînd pentru turul 1 al grupei I valorice a zonei Europa-Africa.

Horia Tecău şi Florin Mergea vor face parte din echipa României şi vor evolua împreuna în meciul de dublu.

"Avem multe meciuri jucate împreună şi de fiecare dată cînd venim să jucăm în Cupa Davis ne acomodăm foarte repede şi natural. Pare că am jucat multe meciuri împreună în acest an. Abia aştept să începem. Astăzi vom face primele antrenamente.

Este bine că am avut un început de an bun şi că sîntem în formă. Meciul de dublul este foarte important în orice întîlnire de Cupa Davis şi trebuie să îl cîştigăm", a declarat Tecău potrivit DigiSport.

Vezi aici programul şi orele de disputare ale meciurilor de Cupa Davis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează