SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Daniel Dobre a răbufnit în ce privește relația cu Simona Halep: „Nu sunt sclav!” » Detalii din culise

Captură din timpul emisiunii Marius Tucă Show
Captură din timpul emisiunii Marius Tucă Show

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 10:46

Daniel Dobre (51 de ani), antrenorul Simonei Halep (27 de ani, 4 WTA), a vorbit despre relația pe care o are cu proaspăt câștigătoarea de la Wimbledon și despre reacțiile nervoase pe care fostul lider WTA le are.

„Are momente în care se descurcă mereu singură, dar și momente când are nevoie de lojă, de susținere. Simte că are nevoie să își ia energia astfel. Dar oamenii nu înțeleg asta. Au apărut articole că cere de la sclavii ei să aplaude.

Ea se uită să caute un sprijin! Și tu ce zici? «Nu mă, nu fac asta că altfel sunt sclavul ei?». Eu nu sunt sclavul Simonei și nici nu voi fi niciodată! Lucrurile pe care le fac sunt pentru jucători", a spus Daniel Dobre în emisiunea Marius Tucă Show, conform ziare.com.

Daniel Dobre a continuat: „Lumea știe cum sunt. Sunt foarte conservator în ceea ce fac. Eu pot să accept orice de la un sportiv, atâta vreme cât acest sportiv își face treaba. Nu mă deranjează că țipă, pentru că știu că a stat ore întregi și a muncit.

Ea n-are nevoie de cineva care să țipe, ei îi place liniștea, echilibrul. Respectul și încrederea sunt baza. Sunt jucători cărora le place să le vorbești foarte mult, dar sunt jucători care au nevoie de două cuvinte. Simona n-are nevoie de multe vorbe”. 

Citește și:

Darren Cahill a anunțat-o pe Simona Halep că vrea reluarea colaborării » Ce s-a întâmplat după: „Nu era pregătit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
ecucu
ecucu  •  17 Iulie 2019, 22:48

Boala grea invidia asta. Cu haterii Simonei ne-am cam obisnuit dar este atat de mare incat si antrenorul ei s-a pricopsit cu niste hateri. Marii sportivi au si ei hachitele lor si Simona nu face exceptie dar a inceput sa le controleze din ce in ce mai bine daca ne amintim episodul cu Cahill de la Miami. Este si o alta explicatie Hagi plateste jucatorii in timp ce Halep plateste ea antrenorul . Cred ca Simona si-a spalat pacatele fata de D. Dobre, bagatul batului printre gard ii tot o haterie.

bazinga
bazinga  •  17 Iulie 2019, 19:59

Saracul om....ce sa mai zica?Toata lumea a vazut cum il trateaza diva de la Constanta....ca pe un presh!

135633977210983
Gigi Papadie  •  17 Iulie 2019, 19:14

nu cred ca a fost ceva iesit din comun....la nivelul atins de ea ,este de asteptat sa cistige oricind un turneu. a fost iesit din comun maniera in care a jucat si cistigat. bravo Simona

Vezi toate comentariile (28)
Comentează