SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Daniil Medvedev a primit cea mai mare amendă din istoria Australian Open » Ce sumă trebuie să plătească după scandalul din semifinale

Daniil Medvedev // FOTO: Imago +12   FOTO
Daniil Medvedev // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 15:14 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 15:26

Daniil Medvedev (2 ATP, 25 de ani) și-a aflat pedeapsa după scandalul făcut în timpul semifinalei de la Australian Open.

  • Finala masculină de la Australian Open 2022, Daniil Medvedev – Rafael Nadal, este programată duminică, de la ora 10:30, și va putea fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro.

În finalul setului secund, Daniil Medvedev a avut o ieșire necontrolată la adresa arbitrului de scaun, nemulțumit de faptul că Stefanos Tsitsipas și tatăl lui, aflat în tribune, ar discuta constant.

Campistol Medvedev ăsta!
editorial cristian geambașu
Campistol Medvedev ăsta!

Daniil Medvedev a primit cea mai mare amendă din istoria Australian Open

Acum, rusul și-a aflat pedeapsa pentru ieșirea sa. Astfel, organizatorii au decis să-i dea acestuia o amendă totală de 8.400 de dolari. Jucătorul, principalul favorit la câștigarea turneului după ce lui Djokovic nu i s-a permis să participe, a fost amendat cu 5.600 de dolari pentru obscenități și cu 2.800 de dolari pentru comportament nesportiv.

Amenda este egală cu cea primită de Denis Shapovalov, după scandalul din meciul din sferturi, și este cea mai mare din istoria Australian Open, potrivit presei din Australia.

VIDEO Daniil Medvedev, criză de nervi în semifinala cu Stefanos Tsitsipas: „Ești prost?!”

În finalul setului secund, Daniil Medvedev a fost extrem de nervos. Rusul a țipat către arbitru: „Omule, ești prost?! Tatăl lui vorbește la fiecare punct. Uită-te la mine! Cu tine vorbesc! Tatăl lui vorbește la fiecare punct! Poți să îmi răspunzi la întrebare? De ce tatăl lui vorbește la fiecare punct? Cum poți să fii atât de slab într-o semifinală de Grand Slam?”.

Citește mai multe știri din tenis: 

Medvedev - Nadal, finală cu mize istorice la Australian Open

Ashleigh Barty, campioană la Australian Open! Câștigă trofeul după o revenire incredibilă în setul 2 » Avans uriaș în clasamentul mondial

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
347655969058390
Ion Popescu  •  30 Ianuarie 2022, 10:57

Rusul a avut dreptate. Grecul a incalcat repetat regulamentul. Arbitrul chiar a fost prost dar Medvedev nu trebuia sa o spuna.

gepeto
gepeto  •  29 Ianuarie 2022, 19:56

Continuati manipularea. Nu cred ca aveti jurnalisti atat de slabi care nu stiu sa foloseasca macar google translate: "bro, are you mad?" E ce zice. Toate siturile in engleza citeaza fraza. Dar e ok, o sa ajungeti cum va faceau altii. Dar intai trebuie sa printati din nou masiv pe foaie si romanii sa se destepte. Ce ati fost ca ziar si ce ati ajuns. Noroc cu o plasare de produs a la gigi si mititelu

melcul_furios
melcul_furios  •  29 Ianuarie 2022, 18:31
Postat de Liviu Iuliu Petrila pe 29 Ianuarie 2022, 17:09

Cine se crede acest tenisman? Putea fi mai mult și o suspendare.

Sau arbitrul putea sa il avertizeze pe jucator si tatal lui. Tii minte cand antrenorul lui Serena Williams ii dadea indicatii din tribuna si a fost avertizat?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează