SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Moment jenant! Daniil Medvedev: „M-am gândit: «Ce ar face Novak Djokovic?»” Reacția tribunelor a fost instantanee

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 ianuarie 2022 17:22 / Actualizat miercuri, 26 ianuarie 2022 17:23

Rusul Daniil Medvedev a fost întrebat după victoria în 5 seturi cu Felix Auger-Aliassime cum a reușit să întoarcă meciul de la 0-2 și să se califice în semifinale după un 6-7(4), 3-6, 7-6(2), 7-5, 6-4. Răspunsul său a provocat o situație interesantă în tribune la Australian Open 2022. 

Jim Courier, fostul jucător care e desemnat de Australian Open să ia interviuri la finalul jocurilor, l-a întrebat pe Medvedev ce a schimbat tactic de a reușit să întoarcă tabela, într-un meci extraordinar, de peste 5 ore de joc. 

Ladislau Boloni: „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc!” + „Știu ce trebuia să facă Răzvan Marin la Ajax”
CONFERINȚĂ
Ladislau Boloni: „Să mă ierte jucătorii, dar nu găsești unul talentat în fotbalul românesc!” + „Știu ce trebuia să facă Răzvan Marin la Ajax”

Daniil Medvedev: „Sincer, nu știu dacă lumea va fi entuziasmată de răspunsul meu”

„Sincer, e greu să explic. Nu jucam deloc bine, iar Felix era în vârf de formă, servea incredibil și era pe tot terenul. Nu prea știam ce să fac. Sincer, nu știu dacă lumea va fi entuziasmată de răspunsul meu, dar m-am întrebat: «Ce ar face Novak Djokovic în situația asta?» ...”, a explicat Medvedev, număr 2 ATP, moment în care în tribune s-au auzit huduieli pregnante, dar și câteva aplauze. (VIDEO cu momentul la minutul 1 și 25 de secunde)

„M-am întrebat asta fiindcă el e unul dintre marii campioni. Și el, și Rafa, și Roger, care au câștigat foarte multe meciuri din situații similare”, a continuat Medvedev. 

Când tenismanul în vârstă de 25 de ani a pronunțat numelor lui Nadal și Federer, s-au auzit urale din tribune. „Așa că am luptat până la ultimul punct. Și dacă aș fi pierdut, voiam să-l fac să lupte pentru fiecare minge, să-l obosesc pentru semifinale”, a continuat Medvedev. 

Foarte mulți specialiști s-au întrebat dacă Novak Djokovic ar mai fi avut susținerea tribunelor de la Australian Open, acolo unde a câștigat 9 trofee de Grand Slam, în condițiile scandalului pe care Djokovic l-a provocat cu doar o săptămână înainte de turneul de la Antipozi. 

Djokovic a fost trimis acasă, după ce i-a fost refuzată viza deoarece nu a convins autoritățile australiene că are un moment suficient de plauzibil pentru care să intre în țară nevaccinat. 

Citește și alte știri de la Australian Open: 

Cornet, out! » Cum arată semifinalele de pe tabloul feminin al Australian Open

Stefanos Tsitsipas e în semifinalele Australian Open » Prestație sigură, într-un meci întrerupt timp de 18 minute

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
adrianrobert77
adrianrobert77  •  28 Ianuarie 2022, 15:21

surfingul dauneaza, creierul sta imbibat prea mult in apa.

adrianrobert77
adrianrobert77  •  28 Ianuarie 2022, 15:20

Stiam ca australienii nu sunt inteligenti, multi nu stiu nici macar care este capitala Angliei si multe altele, asa ca nu am pretentii de la ei. Auzi, sa te duci ca spectator la un meci de tenis dar sa il huidui pe cel care e nr 1 in sportul asta de atata timp, plus ca nu isi poate apara titlul doar pentru ca n a respectat o regula care nu avea deloc legatura cu tenisul, asta da prostie crasa :P

1319238838149008
Serban Radu  •  27 Ianuarie 2022, 23:05

Comentariul este una , realitatea alta . Parerile au fost imprtite si momentul nu a fost jenant

Vezi toate comentariile (18)
Comentează