SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO + FOTO Medvedev, ieșiri necontrolate la Australian Open » Ce a strigat, repetat, la adresa adversarului și de ce îi acuză pe organizatori: „Eu ce trebuie să fac?!”

Daniil Medvedev (2 ATP) a trecut de americanul Maxime Cressy (70 ATP), scor 6-2, 7-6(4), 6-7(4), 7-5, și s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open. +11   FOTO
Daniil Medvedev (2 ATP) a trecut de americanul Maxime Cressy (70 ATP), scor 6-2, 7-6(4), 6-7(4), 7-5, și s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 ianuarie 2022 17:49 / Actualizat luni, 24 ianuarie 2022 18:29

Daniil Medvedev (2 ATP) a trecut de americanul Maxime Cressy (70 ATP), scor 6-2, 7-6(4), 6-7(4), 7-5, și s-a calificat în sferturile de finală de la Australian Open. 

Medvedev, principalul favorit în viziunea caselor de pariuri, a avut o zi nefastă la Melbourne. Rusul, recunoscut pentru desele ieșiri în decor, s-a certat cu toată lumea. 

CTP, despre Halep și Cîrstea: „Sorana este cea mai spectaculoasă jucătoare a noastră. Simona nu a luat inițiativa”
AUSTRALIAN OPEN 2022
CTP, despre Halep și Cîrstea: „Sorana este cea mai spectaculoasă jucătoare a noastră. Simona nu a luat inițiativa”

Daniil Medvedev, „certărețul zilei” la Australian Open 

Primul luat în vizor a fost adversarul. Enervat de jocul lui Cressy, jucător cu un serviciu foarte puternic și care urcă des la fileu, Daniil a fost înregistrat de mai multe ori strigând „Plictisitor!”. În timpul unei conferințe de presă, numărul 2 mondial și-a prezentat scuzele.

„Astăzi am fost destul de nervos, din mai multe motive. Lucrez la asta, încerc să îmi controlez emoțiile cât de mult pot. Dar uneori pur și simplu nu reușesc. Am fost destul de nedrept cu Maxime. El chiar a făcut un meci bun. În plus, nu sunt singurul jucător care face asta, care încearcă să intre în mintea adversarului”, a spus Medvedev.

+7 FOTO

Organizatorii de la Australian Open, în vizorul lui Medvedev

Medvedev a avut o dispută și cu arbitrul de scaun, în momentul în care i-a fost refuzată o pauză de vestiar, la finalul primului set. Rusul și-a îndreptat atenția și către organizatori: „Chiar nu știu ce trebuie să fac pentru a juca pe un teren principal la turneele de Grand Slam. Am câștigat deja un trofeu, sunt al doilea jucător al lumii. Mi-ar fi fost mult mai ușor să joc împotriva lui Maxime pe arena Rod Laver, unde e mai mult spațiu”.

În sferturile de finală, Medvedev îl va înfrunta pe canadianul Felix Auger-Aliassime (9 ATP), învingător în fața lui Marin Cilic (27 ATP), scor 2-6, 7-6(7), 6-2, 7-6(4).

Cum arată celelalte sferturi de finală de la Australian Open: 

  • Denis Shapovalov (14 ATP) - Rafael Nadal (5 ATP) 
  • Gael Monfils (20 ATP) - Matteo Berrettini (7 ATP) 
  • Jannick Sinner (10 ATP) - Stefanos Tsitsipas (4 ATP)

VIDEO Rezumatul meciului dintre Daniil Medvedev și Maxime Cressy

Citește și alte știri de la Australian Open:

VIDEO Stefanos Tsitsipas e în sferturile de finală de la Australian Open, după un meci maraton de 5 seturi

La 36 de ani, Kaia Kanepi s-a calificat în sferturile Australian Open! A eliminat numărul 2 mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  26 Ianuarie 2022, 10:12

Medvedev, Medvedev, Medvedev!... Nu ne-ai spus ce parere ai despre manevrele lui tata Vladimir...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează