SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Una dintre cele mai în formă jucătoare din circuitul WTA spune că e bisexuală: „Între două femei există o conexiune aparte. De ce să te ascunzi?”

Daria Kasatkina și  Sofia Tartakova +17   FOTO
Daria Kasatkina și Sofia Tartakova

Articol de GSP - Publicat joi, 22 aprilie 2021 17:53 / Actualizat joi, 22 aprilie 2021 19:39

Rusoaica Daria Kasatkina (23 de ani, 37 WTA) a vorbit deschis despre orientarea ei sexuală și îi îndeamnă pe toți sportivii să îi urmeze exemplul.

Kasatkina a purtat un dialog cu cărțile pe masă, la Match TV, în compania Sofiei Tartakova. A abordat mai multe subiecte delicate, de la situația politică din Rusia, la orientarea ei bisexuală. Nu e o tocmai o surpriză varietatea subiectelor de discuție, Daria fiind recunoscută pentru IQ-ul ridicat, atât la nivelul jocului, folosind adesea lovituri neconvenționale, cât și în afara lui.

Daria Kasatkina admite orientarea bisexuală

Daria Kasatkina a abordat foarte detașată subiectul, chiar ea fiind inițiatoare. Exclude o relație cu altă jucătoare din circuit, considerând tenisul „mult prea competitiv pentru a permite asta”.

„În relația dintre două femei există o conexiune aparte, mai ales la nivel emoțional. Între bărbați și femei apar mereu neînțelegeri. Nu știu de ce bărbații nu își asumă lucrurile astea în sport. Cert e că în Rusia, fiecare dezvăluire e tratată cu mult negativism. Cred că nu e diferit nici în alte părți ale lumii, chiar dacă europenii sunt ceva mai talentați. Cu toate astea, cred că asta e calea corectă. De ce să te ascunzi?”, a spus Kasatkina, la Match TV. 

Daria Kasatkina și iubita Natalia Zabiiako
Daria Kasatkina și iubita Natalia Zabiiako
Daria Kasatkina și iubita Natalia Zabiiako
Daria Kasatkina și iubita Natalia Zabiiako
+13 FOTO

Uneori, când vii acasă și nu este nimeni care să te aștepte, gândul îți mai zboară. Pentru mine nu e o problemă, mă ajută să mă descopăr mai bine. Nu trebuie să te temi de singurătate. E mai rău să cauți cu orice preț compania altora.
- Daria Kasatkina

Daria Kasatkina e în forma carierei

Daria Kasatkina este una dintre cele mai spectaculoase jucătoare din circuitul feminin. Rusoaica a fost măcinată de accidentări în ultimele sezoane, dar acum a revenit mai puternică. A cucerit deja două titluri în anul 2021, unul la Melbourne, trofeul „Phillip Island”, și celălalt acasă, la Sankt Petersburg. 

Are și două sferturi de finală la turneele de Grand Slam, ambele în 2018, la Roland Garros și Wimbledon.

6.623.697 $a câștigat Daria Kasatkina, din tenis

Citește și alte știri din tenis: 

Carla Suarez Navarro a învins cancerul: „Sunt vindecată!”

Simona Halep, despre cel mai frumos moment din viața ei: „L-am așteptat atât de mult” + Planuri mari la Stuttgart: „Îmi doresc mult să câștig”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
kuba
kuba  •  23 Aprilie 2021, 15:17
Postat de cortacero pe 23 Aprilie 2021, 12:00

Istvan Kovacs?

M&M și Teodora

parpalache
parpalache  •  23 Aprilie 2021, 14:09
Postat de cortacero pe 23 Aprilie 2021, 12:00

Istvan Kovacs?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cortacero
cortacero  •  23 Aprilie 2021, 12:00
Postat de kuba pe 23 Aprilie 2021, 07:13

Cristina Neagu

Istvan Kovacs?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close