SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

David Goffin a clacat! Presa din Belgia pune ultimele evenimente pe seama despărțirii de Thierry Van Cleemput, noul antrenor al lui Halep

Simona Halep și Thierry Van Cleemput
Simona Halep și Thierry Van Cleemput

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 19:02

David Goffin (28 de ani, 21 ATP) nu traversează cea mai bună perioadă a carierei. Presa din Belgia pune regresul și pe seama despărțirii de Thierry Van Cleemput, omul care a devenit noul antrenor al Simonei Halep (27 de ani, 3 WTA).

Goffin, favoritul numărul 2 la Montpellier, a fost eliminat în turul secund de sârbul Filip Krajinovic (72 ATP), scor 4-6, 4-6. Belgianul continuă astfel startul slab de sezon, cu eliminare în primul meci la Doha, contra lituanianului Berankis, și doar turul 3 la Australian Open. 

Lipsa rezultatelor îl afectează vizibil pe Goffin. Recunoscut drept unul dintre cei mai calmi jucători din circuit, a izbit în mai multe rânduri racheta de podea în meciul cu Krajinovic de la Montpellier, fiind avertizat de arbitrul de scaun.

Goffin, despre despărțirea de  Thierry Van Cleemput

„Ne-am despărțit pentru că era sfârșitul unui ciclu. Am simțit nevoia de ceva nou. Nu mă grăbesc să numesc un nou antrenor. Trebuie să analizez bine situația. Simt că trebuie să reconstruiesc totul, dar nu-mi fac griji. Îmi trec multe lucruri prin minte acum, nu sunt tocmai încrezător în puterile mele”, a declarat Goffin conform TennisActu.

Vezi și: 

Karolina Pliskova, surprinsă de alegerea României: „Aș fi mizat pe Niculescu împotriva mea” + noi laude pentru Simona Halep

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează