SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

GALERIE FOTO Dayana Yastremska, forțată să șteargă ultimele poze de pe Instagram! Care e motivul

Dayana Yastremska / FOTO: Instagram +29   FOTO
Dayana Yastremska / FOTO: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 11 iulie 2020 17:32 / Actualizat sambata, 11 iulie 2020 18:21

Ucraineanca Dayana Yastremska (20 de ani, 25 WTA) a șters mai multe fotografii de pe rețelele de socializare, după ce a fost etichetată drept rasistă de fani.

Dayana Yastremska e una dintre cele mai cele mai promițătoare din circuit. Sportiva din Ucraina este extrem de activă și pe plan social. Prin ultimul demers a încercat să transmită un mesaj de egalitate, după cum afirmă chiar ea, însă ideea a fost înțeleasă greșit. Dayana a postat fotografii în care era pictată în negru pe jumătate din corp, dorind să simbolizeze egalitatea între cetățeni, indiferent de culoare. Sutele de mesaje în care a fost numită rasistă au făcut-o să șteargă pozele. 

FOTO: Instagram @dayana_yastremskay
FOTO: Instagram @dayana_yastremskay
FOTO: Instagram @dayana_yastremskay
FOTO: Instagram @dayana_yastremskay
+25 FOTO

Dayana Yastremska, atacată pe Instagram

„Am postat mai multe fotografii care credeam că vor transmite un mesaj de egalitate. E clar că nu s-a întâmplat asta, am fost înțeleasă greșit. Am fost avertizată că pot avea un impact negativ, dar eu nu am crezut și încă nu cred că prin imagini am ironizat în vreun fel oamenii de culoare. Nu am încercat să caricaturizez, ci să îmi arăt sentimentele pentru această situație: ar trebui să fim toți tratați la fel. Sunt foarte dezamăgit că mesajul meu a divizat oamenii în loc să îi unească. Îmi cer sincer scuze în fața celor care s-au simțit ofensați”, a explicat Yastremska.

Citește și alte știri din tenis: 

Vești bune de la Wimbledon » Organizatorii vor acorda anumite sume pentru cei care ar fi trebuit să joace anul acesta

OFICIAL Simona Halep revine în circuit! Prezență confirmată la primul turneu WTA: „Ne vedem în curând!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
233026790963407
Bogdan Cretu  •  12 Iulie 2020, 10:49

Niste prosti. Cu ce sunt rasiste pozele respective? Cred ca sa depasit limita cu eticheta de rasist. Una, doua esti rasist. Am patit-o in Spania . eram la masa la terasa si un individ de culoare a venit si a trantit pe masa mea niste porcarii *** pe care vroia sa le vanda. Cand i-am spus sa isi ia porcariile *** de pe masa mea unde aveam mancare , si-a luat lucrurile suparat si m-a facut rasist. De ce ? In ziua de azi oricare individ , fie el de culoare , fie rom , cand nu ii convine ceva , cand il gonesti atunci cand cerseste , sau te deranjaza cu comportamentul sau , te catalogheaza drept rasist. Eu cred ca aceste persoane ar trebuii sa se integreze in societate , sa isi creasca respectul celorlalti prin modul in care se poarta , prin ceea ce realizeaza. Si inca o problema : istoria nu se schimba dupa cum vor unii sau altii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calicon
calicon  •  11 Iulie 2020, 20:23

a i nebunit lumea

Vezi toate comentariile (2)
Comentează