SPORTURI  »  TENIS  »  EVENIMENT

De ce a lipsit Ion Țiriac de la cununia Simonei Halep » Ilie Năstase: „Eu așa am înțeles”

Țiriac a fost marele absent de la nunta Simonei Halep +30   FOTO
Țiriac a fost marele absent de la nunta Simonei Halep

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 12:02 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 14:51

Ion Țiriac (82 de ani) a fost marele absent de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ilie Năstase, un apropiat de-ai miliardarului, a explicat misterul din spatele absenței lui Țiriac de la cel mai așteptat eveniment al anului.

Mulți dintre invitații prezenți la cununia Simonei Halep au fost surprinși de absența de la eveniment a lui Ion Țiriac, un personaj extrem de apropiat de Simona Halep. Ilie Năstase, „companionul” de încredere al lui Țiriac, a dezvăluit că bunul său prieten e plecat la vânătoare, acesta fiind motivul pentru care n-a ajuns la petrecerea Simonei. 

Dânsul e plecat în vacanță, la vânătoare. Nu este în România. Nu știu unde este, într-o țară africană. A plecat o lună sau două, așa am înțeles”, a declarat Ilie Năstase, conform celor de la Fanatik

Nume grele la petrecerea de la nunta Simonei Halep 

Printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu. 

„Să fie sănătoasă! Să se concentreze pe tenis că mai are mult timp de jucat! Mă uit la Serena și are 39 de ani, iar Simona face 30 de ani, deci are mult de jucat. M-a rugat să-i dau o rachetă de tenis de la mine, dar le am la București și n-am apucat să iau una”, a spus Ilie Năstase.

FOTO Imagini tari de la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc

+26 FOTO

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc!

Simona Halep și Toni Iuruc au avut cununia civilă miercuri, la Constanța, după care au sărbătorit alături de invitați într-un local de pe malul mării.

Simona Halep-Iuruc, așa cum se va numi sportiva după cununie, a impus două reguli draconice la eveniment. În primul rând, le-a transmis invitaților că nu au voie să vină cu telefoane mobile sau alte dispozitive de înregistrat. Apoi, le-a interzis acestora să aducă cadouri sau daruri în bani.

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

VIDEO Simona Halep și Gică Hagi, spectacol pe ringul de dans » Melodia pe care cei doi s-au dezlănțuit

VIDEO Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe ritmurile lui Dan Bittman » Clipul publicat de sportivă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”


Comentarii (4)
titiduru22
titiduru22  •  17 Septembrie 2021, 14:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

520143398153430
Pavel Radu  •  17 Septembrie 2021, 13:48

Nu i-o fi intrat pensia !

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  17 Septembrie 2021, 13:08

Totusi nu indrazneste nimeni sa-i intrebe de ce au facut cununia civila acum si cea religioasa mai la anu'? Sunt de ceva timp impreuna, era o intrebare legitima.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează