SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Declarații șocante » Novak Djokovici e acuzat de dopaj: "Se dorește protejarea lui!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 18:42

Novak Djokovici, locul 5 ATP, a anunțat săptămâna trecută că nu va mai juca în acest sezon din cauza unor probleme medicale, însă o fostă jucătoare de tenis vine cu o altă explicație pentru decizia sârbului.

Canadianca Helene Pelletier (58 de ani, fostă număr 405 WTA la dublu) susține că jucătorul sârb ar fi fost depistat pozitiv și de fapt acesta ar fi motivul pentru care sportivul nu va mai juca anul acesta.

"Spun doar ce se aude prin culise. Cei din tenis nu cred că braţul său are probleme. Desigur, e o boală cronică, una care îl face să sufere, dar sunt şi oameni care susţin că ar putea fi vorba de dopaj.

Nu e confirmată informaţia, însă se pare că se doreşte protejarea lui, la fel cum în trecut s-a întâmplat cu Andre Agassi sau Martina Navratilova", a spus Helene Pelletier în presa din Montreal, Canada.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
anton40
anton40  •  10 August 2017, 03:12

Am mai spus demult aici si probabil ca am fost cenzurat ca cei din conducerea sportului alb sunt de o anumita etnie si favorizeaza anumiti jucatori in special cu origini emigrante sau de culoare.Decidenti la masa lor sunt si casele de pariuri.

geocluj
geocluj  •  09 August 2017, 21:27

vorbeste si asta sa se afle-n treaba . fost numar 405 la dublu. ce inseamna asta? absolut nimic... vrea si ea un pic de publicitate

jalabert
jalabert  •  09 August 2017, 20:45

este trist daca este adevarat si se va proceda ca in cazul aggasi si navratilova unde s-au musamaluzat situatoa pt ca erau ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează