SPORTURI  »  TENIS  »  DOHA

Desprinsă de realitate? Halep, după eșecul umilitor de la Doha: ”Mă simt bine, am făcut un meci bun”

Foto: Gulliver/GettyImages
Foto: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 10:01

Simona Halep, locul 4 WTA, a fost învinsă în turul doi la Doha de Elena Vesnina, 7-6(1), 4-6, 1-6, însă rămâne optimistă.

"A fost un meci bun, am jucat bine până la set şi 4-1. După aceea, n-am reuşit să închid meciul. Mă simt bine, sunt sănătoasă, asta e cel mai important. Nu pot fi fericită de ce s-a întâmplat, dar sunt destul de ok, pentru că am putut să joc un tenis destul de bun", a spus Simona Halep, conform DigiSport.

Românca a acuzat absența lui Darren Cahill, care nu a fost prezent la turneul de la Doha: ”Era poate mai bine să fi fost aici, dar am vrut să fiu singură ca să depăşesc aceste momente mai grele pe care le am în a încheia meciurile".

"Trebuie să încep din nou să câştig meciuri şi clasamentul va veni pe parcurs. Indiferent de ce loc ocup, vreau doar să joc bine"
Simona Halep

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
1576778742643722
Maria Partos  •  25 Februarie 2016, 08:28

ar trebui sa se retraga o perioada si abia dupa ce si a clarificat problema autocontrol sa revina pacat de munca depusa de pana acum sa se piarda din orgoliu si as intreba o de ce nu apeleaza la i nastase sa o antreneze din orgoliu ca a criticat o dar totusi e cineva in acest sport sa se mai gandeasca

959541744089368
Nicu Parfeni  •  25 Februarie 2016, 07:51

fii tare simona ,nu lua in seama rautatea altora ,iti doresc mult succes !

masim
masim  •  24 Februarie 2016, 20:55

chiar nu a facut un meci rau. dar de la 4-1 pentru ea rusoaicei i-a intrat tot ce s-a putut; a sters liniile prin toate colturile, banda fileului a fost cu ea si serva i-a intrat la foc continuu; cred ca batea pe oricine la norocul care l-a avut; lui Simona ii imput ceea ce am mai zis si altadata, adica usurinta cu care renunta la lupta in loc sa se lupte pana la ultima picatura

Vezi toate comentariile (56)
Comentează