SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

A dat din casă » Ce se discută acum pe grupul de WhatsApp al jucătorilor din top 100 ATP: „Djokovic vorbește cel mai mult”

Articol de - Publicat duminica, 15 martie 2020 20:12

Argentinianul Diego Schwartzman, 13 ATP, a dezvăluit că jucătorii discută pe un grup de WhatsApp despre situația actuală din lume, iar Novak Djokovic (1 ATP) este moderatorul acestor schimburi de mesaje.

Cum circuitul ATP s-a oprit până la finalul lunii aprilie, jucătorii petrec un nesperat timp alături de cei dragi. Este și cazul lui Diego Schwartzman, el întorcându-se în Argentina. „Nu știu ce voi face în perioada următoare, o să mai discut cu echipa mea. Ne putem preface că sezonul încă nu a început și putem face o pregătire de presezon de trei-patru săptămâni. Va fi un an mai scurt decât celelalte și trebuie să ne adaptăm”, a spus el într-un interviu pentru La Nacion. 

Jucătorul în vârstă de 27 de ani a spus că el crede că în ceea ce privește clasamentul, ar trebui și el înghețat și atunci când se va porni din nou la drum să fie din același punct. „E o decizie dificilă”, a completat el. 

Diego a mai dezvăluit că jucătorii din Top 100 ATP țin legătura și au un grup de WhatsApp în care comunică. „Vorbim despre turnee anulate și despre coronavirus. Novak Djokovici vorbește cel mai mult. Mulți trimit meme-uri și ne mai distrăm și noi un pic, a dezvăluit cel poreclit „El Peque”.

Vezi și:

#vafibine Campanie GSP » Peste 100 de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Programul Simonei Halep în timpul pandemiei de coronavirus: „Nu prea poți pleca”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
offside
offside  •  16 Martie 2020, 05:35

Mi s-ar parea corect clasamentele sa fie inghetate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează