SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Detaliul care o enervează pe Simona Halep la Toni Iuruc: „El îmi zice «nu ești la tenis, ușor!»”

Simona Halep și Toni Iuruc. Sursă foto: Instagram +36   FOTO
Simona Halep și Toni Iuruc. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 mai 2020 09:35

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a povestit în podcastul BT Talks micile tabieturi pe care le are în relația cu Toni Iuruc, bărbatul care îi e alături de mai bine de un an. 

„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, a mărturisit Halep, în podcastul BT Talks. 

Toni Iuruc, iubitul lu Halep, este un milionar machedon. În trecut, el a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată de sportiva noastră la Wimbledon, în 2019, în fața Serenei Williams.

Ce a făcut Simona Halep cu primii bani câștigați din tenis

Simona Halep a mai dezvăluit și ce a făcut cu primii bani câștigați din tenis.

 „Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi. 

Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă", a spus Simon, în dialogul cu Andi Moisescu.

GALERIE FOTO Imagini de colecție din cariera Simonei Halep: 

+32 FOTO

VIDEO. Simona Halep, în timpul unei sesiuni de antrenament: 

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep, despre modeul din tenisul masculin de la care se inspiră: „Lumea spunea că sunt labilă psihic, acum fac la fel ca el”

Ce a făcut Simona Halep cu primii bani câștigați din tenis: „Tot timpul ai acest instinct”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
valu4ever
valu4ever  •  02 Iunie 2020, 08:49

Vai de capul EI,asta iubeste banii EI! De unde iubire dupa doua casatori esuate?

288904558167692
Cristian Toma  •  01 Iunie 2020, 13:30

Pe mine nu m-a interesat partea articolului despre banii Simonei, ci partea cu Iuruc... Fata asta a noastră, Simona, cred ca are ceva lipsă la cap dacă a acceptat o relație cu individul ăla și urât și cu un trecut dubios... parcă ar fi fost singurul machedon din lumea asta... mie, când îi văd alături mi se face greață!!!

brancusi
brancusi  •  01 Iunie 2020, 00:08

Frumos e Toni...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează