SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Dezastru financiar! 3 coloşi rup legăturile cu Sharapova » Pierderi de zeci de milioane de dolari!

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 09:21

Vestea că Maria Sharapova a fost prinsă dopată a luat prin susprindere lumea tenisului şi tot sportul mondial în general.

Sharapova riscă o suspendare drastică după ce a anunţat ieri că a consumat medicamentul Mildronate în ultimii 10 ani, iar substanţa Mildonium a fost interzisă de la 1 ianuarie 2016.

Deşi suspendarea nu a fost anunţată, rusoaica a primit deja veşti teribile după ce sponsorul tehnic Nike a decis deja să-i suspende contractul, iar Tag Heuer, firmă uriaşă de ceasuri elveţiene, nu va mai prelungi înţelegerea. De asemenea, şi Porsche a decis să suspende, pentru moment, toate activităţile de marketing cu Sharapova până vor fi oferite mai multe detalii.

"Suntem trişti şi surprinşi după veştile despre Maria Şarapova. Am decis să suspendăm contractul cu Maria în timp ce investigaţia continuă. Vom urmări cu atenţie ce se întâmplă", au explicat oficialii Nike.

Sharapova a semnat în 2010 o prelungire cu firma americană de echipament sportiv pentru 8 ani şi o sumă uriaşă, 70 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că rusoaica ar pierde 20 de milioane de dolari.

Contractul cu Tag Heuer a expirat pe 31 decembrie 2015, dar noul acord era ca şi perfectat. Totul a picat ieri după anunţul rusoaicei şi firma elveţiană a decis să nu mai prelungească acordul.

După acest anunţ, fanii au reacţionat imediat pe reţelele de socializare, fiind revoltaţi că Nike a continuat să-l susţină pe sprinterul Justin Gatlin chiar dacă a fost prins pentru dopaj. Şi Tiger Woods a fost implicat într-un scandal major după ce şi-a înşelat soţia cu mai multe actriţe XXX, dar Nike a rămas alături de jucătorul de golf.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
807489642701575
Dan Miclea  •  09 Martie 2016, 08:00

20% dintre sportivii rusi se drogheaza cu Meldonium. Dupa ciclism (Turul hotilor sau turul Frantei) si atletism (suspendarea pentru dopaj a atletilor rusi) a venit si randul tenisului.

bimbaq
bimbaq  •  08 Martie 2016, 19:49
Postat de bimbaq pe 08 Martie 2016, 19:45

Ideea e simpla, e o trisoare. S-a vazut si dupa cum se foloseste de tot felul de trucuri ieftine pentru a-si scoate din ritm adversaerele. Este vorba de etica vs legalitate daca vrei sa te dai asa rotund.

"The Russian megastar revealed she had used meldonium since 2006 after several health issues arose, including frequent cases of the flu. The drug was originally developed in Latvia for heart patients. It aids blood flow and is not approved for sale in the United States. Meldonium was banned because it helps increase 'oxygen uptake and endurance'." QED

bimbaq
bimbaq  •  08 Martie 2016, 19:45
Postat de spion_kop pe 08 Martie 2016, 16:56

si care e ideea ? substanta era legala in 2015 si 2014, nu mai este legala in 2016 ... ce nu pricepi ? ca nu este moral, este alta discutie, o sa o suspende si ii ia banii de la Australian Open, atit ... v-au spalat creierii astia de la Antene si ***

Ideea e simpla, e o trisoare. S-a vazut si dupa cum se foloseste de tot felul de trucuri ieftine pentru a-si scoate din ritm adversaerele. Este vorba de etica vs legalitate daca vrei sa te dai asa rotund.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează