SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Dialog savuros între Gael Monfils și Elina Svitolina despre Simona Halep

Gael și Elina discutând despre Simona Halep +36   FOTO
Gael și Elina discutând despre Simona Halep

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 14:25 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 16:57

Cei doi jucători de tenis,Gael Monfils și Elina Svitolina, care formează un cuplu dincolo de teren, au inaugurat o emisiune de analiză pe platforma de streaming Twitch în care au vorbit despre lucrurile petrecute în ultimele două săptămâni în sportul pe care-l practică. 

Gael Monfils și Elina Svitolina au remarcat în emisiunea intitulată „Catch Up” patru jucătoare la la turneul de la Roma: Victoria Azarenka, Garbine Mugurza, Karolina Pliskova și Simona Halep. 

Gael Monfils: Trebuie să o spun, pentru mine Halep este principala favorită la Roland Garros, a avut o săptămâna extraordinară la Roma, mulți spun că ea este favorită pentru că nu... 
Elina Svitolina: Pentru că nu știe cum să mai piardă. A câștigat la Dubai înainte de întrerupere, apoi s-a impus la Praga, iar acum la Roma. Putem vedea că e într-o formă bună. 

Gael Monfils: A și câștigat trofeul la Paris, știm cât de periculoasă e Simona atunci când este pe un asemenea val de încredere, iar acest lucru o face favorită. A arătat un tenis foarte bun la Roma.
Elina Svitolina: Da, a jucat foarte bine, și-a câștigat meciurile de la Roma cu ușurință, iar acest lucru te ajută și te pune într-o stare mentală bună pentru că atunci când te impui mai ușor decât te așteptai ai încredere. E o jucătoare extraordinar de solidă și trebuie să fii foarte bine pregătită fizic pentru a o învinge. Am jucat de multe ori împotriva ei și știu cum e să evoluezi cu Simona e clar printre favoritele la trofeul de la Paris.

+32 FOTO

Elina Svitolina, 5 WTA, a câștigat săptămâna trecută turneul de la Strasbourg, un subiect atins de cei doi în emisiune. Jucătoarea din Ucraina în vârstă de 26 de ani a urcat cel mai sus la Roland Garros până în sferturi de finală în 2015 și 2017. Gael Monfils, 34 de ani, are în palmares o semfinală pe zgura pariziană atinsă în 2008. Ei urmau să debuteze luni la Roland Garros. 

4-5 este scorulîn întâlnirile directe dintre Simona Halep și Elina Svitolina

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Irina Begu și Simona Halep sunt gata de meciul de la Roland Garros! Ce spun despre duelul 100% românesc: „Mental este dificil”

Surpriza zilei la Roland Garros, o puștoaică de 19 ani, o adoră pe Simona Halep

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  02 Octombrie 2020, 06:48
Postat de jimmy_jones pe 02 Octombrie 2020, 02:39

Cred ca e conflict de interese sa vorbesti despre adversare in timp ce tu esti in competitie si concurezi direct impotriva acelor adversari pe care acum ii lauzi. S-ar putea intalni in SF cu Halep

Conflict de interese? Hai să fim totuşi serioşi. Este doar un talk show. Nu are cum să influențeze rezultatele din teren. In plus, este decent ce spun.

jimmy_jones
jimmy_jones  •  02 Octombrie 2020, 02:39

Cred ca e conflict de interese sa vorbesti despre adversare in timp ce tu esti in competitie si concurezi direct impotriva acelor adversari pe care acum ii lauzi. S-ar putea intalni in SF cu Halep

vladutz13
vladutz13  •  01 Octombrie 2020, 17:58

Pliskova si Azarenka au iesit deja...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează