SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // video Unul dintre primii sponsori ai Simonei intervine în scandalul suspendării: „Ce a mâncat Halep? Toate vitele astea sunt crescute cu doping!”

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 19:20 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 19:37

Dimitrie Sturdza, unul dintre primii oameni care au ajutat-o financiar pe Simona Halep la începutul carierei sale are o versiune proprie în cazul de dopaj al sportivei de 31 de ani

- Domnule Sturdza, ați cunoscut-o inclusiv pe Simona Halep, pe care ați și ajutat-o financiar.
- Pe ea am ajutat-o împreună cu fratele meu, care are o bancă. Am finanțat-o la început. Ca să poată să iasă mai ușor din țară și să participe la turnee.

- Apoi?
- Apoi a devenit foarte bună și a avut contracte publicitare prin prietenul meu, domnul Ion Țiriac. I-a adus contracte foarte, foarte bune. Sunt foarte importantele contractele astea pentru că nu știi cât timp poți să joci. Nadal, Federer, Djokovici, Murray deja nu mai pot să joace... Trebuie să câștigi banii tăi pentru că ajungi să nu mai joci tenis.

Dimitrie Sturdza: „Cine știe ce-a mâncat domnișoara Halep?!”

- Cum comentați povestea asta prin care trece cu dopajul?
- Sunt convins că Simona Halep este o fată curată, onestă și cred că niciodată n-ar face o așa treabă! Asta s-a întâmplat în America! Uitați-vă acolo, când mănânci o carne, un steak texan. Toate vitele astea sunt crescute cu doping, cu chimicale. Cine știe ce-a mâncat domnișoara Halep?!

- Credeți în scenariul ăsta?
- Sunt convins că nu a luat absolut nimic, mai ales că juca foarte bine! A câștigat nu știu câte meciuri înainte de US Open și a fost controlată cu două zile înainte. Știți unde este problema foarte mare? Jucătorii când merg la restaurante au frică să mănânce că poate avea substanțe interzise. Nu cred că sunt jucători care vor să se dopeze, mai ales că sunt incredibile controalele!

Simona Halep iese la atac, după o nouă cerere de AMÂNARE a audierii: „Sunt extrem de șocată! Una spun și alta fac în privat” + Reacția lui Mouratoglou
SIMONA HALEP
Simona Halep iese la atac, după o nouă cerere de AMÂNARE a audierii: „Sunt extrem de șocată! Una spun și alta fac în privat” + Reacția lui Mouratoglou

- Agenția internațională întârzie de aproape nouă luni dosarul Simonei. De ce?
- Sunt niște măgari cu toții, d-aia! Au nevoie să-și justifice locul lor bine plătit în comitetul ăla... Sunt și oameni onești acolo, dar majoritatea nu sunt buni la nimic! Eu am ajutat-o, de exemplu, pe Andreea Răducan cu tot procesul de la Lausanne, după ce-a fost depistată pozitiv la Jocurile Olimpice de la Sydney. Nici n-au vrut să ne bage în seamă, sunt închistați!

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare săptămână, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Urmărește aici toată emisiunea 

Citește și:

ITIA a oferit primele explicații » De ce a cerut o nouă amânare a audierii Simonei Halep
PROCES
ITIA a oferit primele explicații » De ce a cerut o nouă amânare a audierii Simonei Halep
Mouratoglou, luare de poziție fără precedent în cazul de dopaj al lui Halep: „De asta nu am vorbit până acum!”
SCANDAL
Mouratoglou, luare de poziție fără precedent în cazul de dopaj al lui Halep: „De asta nu am vorbit până acum!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
Freyya
Freyya  •  25 Mai 2023, 14:11
Postat de TraianX pe 24 Mai 2023, 19:53

Problema mare este ca sportiva are cetatenia romana, daca era USA se rezolva rapid. Asa daca se da verdictul adevarat ca nu s-a dopat ar trebui sa plateasca despagubiri. AZici e beleaua.

si astia cu cetatenie romana au liber la dopat?

Freyya
Freyya  •  25 Mai 2023, 14:10
Postat de stelu pe 24 Mai 2023, 20:06

bine, bre... nu zic ca vitele n-or primi hormoni de crestere, dar de ce le-ar da cineva stimulatori ai secretiei de eritropoietina?- simona cu asa ceva a fost prinsa.

pai textele lor sunt pentru saraci cu duhul sa ii alimenteze cu scuze - cine are ceva creier stie cu cine are de-a face. oare dama isi aminteste cum l-a sfidat de marele Nadal la ceremonia de la Wimbledon - cand isi falfaia coada de doi bani facuta de noul PR si a intors in scarba capul cand a trecut? karma sigur nu a uitat

gmiulescu
gmiulescu  •  24 Mai 2023, 20:43

Are un vocabular de *** d-l invitat.....crede ca le stie pe toate, dar e pe dinafara!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează