SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENTUL ATP

Djokovici rămîne pe primul loc în clasamentul ATP pînă la finalul anului

Djokovici rămîne pe primul loc în clasamentul ATP pînă la finalul anului
Djokovici rămîne pe primul loc în clasamentul ATP pînă la finalul anului

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 19:45

Tenismanul sârb Novak Djokovici va încheia în premieră anul pe primul loc în clasamentul mondial, el având asigurată această poziţie după ce spaniolul Rafael Nadal, numărul 2 în ierarhia ATP, a fost eliminat, joi, în optimile de finală ale turneului Masters 1000 de la Shanghai, informează AFP.

Nadal, cap de serie numărul 1, a fost învins, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-3, de germanul Florian Mayer, al 15-lea favorit.

Novak Djokovici, care lipseşte de la competiţia de la Shanghai din cauza unor probleme la spate, a devenit numărul 1 mondial după ce a câştigat turneul de la Wimbledon, la începutul lunii iulie, şi nu mai poate fi ajuns din urmă de Nadal.

El este al 16-lea jucător care termină sezonul pe primul loc, din 1973, de când există clasamentul, conform Mediafax. În 2010, Rafael Nadal a fost cel care a încheiat anul pe prima poziţie în clasamentul ATP.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează