SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

Drumuri separate? Nadal ar putea renunţa la antrenor, unchiul său Toni

Rafael Nadal îl îmbrăţişează pe unchiul şi antrenorul său, Toni Nadal (foto: Reuters)
Rafael Nadal îl îmbrăţişează pe unchiul şi antrenorul său, Toni Nadal (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 14:00

Rafael Nadal, numărul 2 mondial, se gîndeşte serios să renunţe la Toni, antrenorul său, care îi este şi unchi.

Spaniolul, cu 10 turnee de Mare Şlem cîştigate, a declarat pentru Daily Express: "Nu ştii niciodată ce îţi aduce viitorul. A venit momentul în care eu pot să-i spun mai multe decît îi spuneam înainte. Nu glumesc cînd afirm că acum pot să îi răspund şi să mă cert cu el cînd avem opinii diferite. Va fi probabil greu să mai lucrăm împreună. În plus, el are trei copii şi a obosit să tot călătorească. Pînă acum am fost mulţumit de cum am jucat tot anul, în afara meciurilor cu Djokovici. El este motivaţia mea de a juca mai bine".

Rafa şi Toni Nadal au avut împreună, ca temă, să găsească soluţia la problema Novak Djokovici. Din ultimele 18 seturi jucate de cei doi însă, Nadal a pierdut 14. Oricine ar putea fi mulţumit cu anul 2011 - trei turnee cîştigate, nouă finale jucate, un trofeu de Mare Şlem şi alte două finale de turnee de Mare Şlem. Pentru Rafael Nadal, aceasta este însă un regres faţă de sezoanele excelente 2008 şi 2010. În 2009, accidentările l-au stopat pe Nadal, iar acum este pentru prima dată cînd nu problemele fizice îl ţin în loc.

Pînă acum, presa străină a mai scris despre neînţelegeri între Nadal şi unchiul său. Totuşi, acest parteneriat rămîne printre cele mai pline de succes din sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
branche
branche  •  20 Septembrie 2011, 19:11

Singurii jucatori fosti vreodata nr 1 in lume pe care ii consider adevarati campioni sunt Sampras, Federer si Nadal. Ei au comportament, caracter si atitudine de campioni. Murray e exemplul clar a looserului. Injura, vorbeste singur, urla si face teatru la fiecare minge pierduta sau gresita.

alex91ro
alex91ro  •  20 Septembrie 2011, 18:19
Postat de kily pe 20 Septembrie 2011, 16:07

Greu fara anabolizante, tata! Greu de tot...

eu zic sa taci dracu din gura, nu am facut acest sport insa sa fim seriosi, doar pentru ca este mai putin talentat decat altii, pe care ia depasit prin munca, asta nu inseamna ca e dopat.

kily
kily  •  20 Septembrie 2011, 16:07

Greu fara anabolizante, tata! Greu de tot...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează