SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Duel şoc în sferturi la Australian Open! » E reeditarea finalei de anul trecut

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2016 07:35

Maria Şarapova şi Serena Williams s-au calificat în această dimineaţă în sferturile de la Australian Open după victorii în două seturi. ♦ Cele două se vor duela chiar marţi dimineaţă într-un meci ce ar fi putut fi lejer chiar o finală.

Rusoaica a avut misiunea mai dificilă, mai ales că a întîlnit-o pe tînăra şi extrem de talentata Belinda Bencic, jucătoare care este şi acum foarte aproape de top 10 WTA.

Şarapova şi Bencic au mers cap la cap pînă în prelungirile seturilor, dar fostul număr 1 mondial s-a dovedit mai puternică de fiecare dată. A făcut break-ul în ambele rînduri şi s-a impus cu un dublu 7-5 pentru un duel şoc împotriva Serenei Williams.

Actualul număr 1 mondial nu a avut nici  cea mai mică problemă cu rusoaica Gasparyan şi nu a stat nici măcar o oră pe teren. A învins-o cu 6-2, 6-1 şi va avea un meci dificil în sferturi, fiind chiar reeditarea finalei de anul trecut de la Melbourne.

Este a 21-a întîlnire dintre cele două, iar Şarapova are un palmares dezastruos, 2-18. Ultima victorie a rusoaicei a fost în 2004, fiind învinsă apoi de 17 ori consecutiv de către Serena.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
eshayk
eshayk  •  24 Ianuarie 2016, 21:19
Postat de catalynn pe 24 Ianuarie 2016, 17:16

Pot sa piardă amândouă?! Daca nu, oricat nu-i sufăr pe frații Williams, pe sovietici nici atat!

URSS nu mai exista demult ,doar in imaginatia ta pacaliciule

catalynn
catalynn  •  24 Ianuarie 2016, 17:16

Pot sa piardă amândouă?! Daca nu, oricat nu-i sufăr pe frații Williams, pe sovietici nici atat!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  24 Ianuarie 2016, 13:20

cred ca o rupe rusoaica de data asta!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează