SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Dulgheru şi Hănescu joacă vineri la Roland Garros

dulgheru
dulgheru

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Ploaia i-a încurcat serios pe organzatorii turneului parizian. MUlte meciuri nu s-au putut disputa joi, astfel că programul de vineri este foarte încărcat.

Victor Hănescu trebuia să joace joi cu Iuri Şukin din Kazahstan în turul al doilea. Din cauza vremii, partida dintre cei doi a fost lăsătă pentru vineri. Cei doi sînt programaţi să evolueze pe terenul 8, de la ora 12:00.

Alexandra Dulgheru şi Caroline Wozniacki au fost programate să joace partida din turul al treilea pe terenul 1, după două meciuri masculine, Novak Djokovici(Serbia)-Kei Nishkori (Japonia) şi Fernando Verdasco(Spania)-Florent Serra(Franţa). Ambele întîlniri masculine trebuiau să se dispute joi.

 

 

 

 

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  28 Mai 2010, 07:41

Ma bucur sa vad articole despre tenis, chiar daca vin in urma performantelor recente. E trist, insa, ca cele mai multe comentarii le au tot stirile cu Becali sau ce tampenie a mai facut vreun fotbalist de la Dinamo... Succes Romanilor de la RG!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează