SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

Elise Mertens reacționează după ce fanii români au acuzat-o că a trișat în meciul cu Simona Halep: „Se poate întâmpla și asta”

Elise Mertens // FOTO: Reuters
Elise Mertens // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 15:27

Belgianca Elise Mertens, 21 WTA, a vorbit despre cel mai controversat moment al finalei de la Doha cu Simona Halep, locul 2, scor 3-6, 6-4, 6-3.

  • Context: În setul doi, la 2-0 pentru Simona, Mertens a cerut un time-out, acuzând probleme medicale. După meci, mai mulți fani, printre care și români, au acuzat-o că a luat pauză intenționat, pentru a o scoate din ritm pe Simona (Detalii AICI).

În acel moment mi s-a blocat spatele puțin. După ce ai jucat atât de multe meciuri se poate întâmpla și asta.  Aveam nevoie neapărat de fizioterapeut pe teren. M-a ajutat să mă mișc mai bine.

Din acel moment, am încercat să nu mă mai gândesc la spatele blocat și să intru în joc. Am vrut să mă concentrez la fiecare punct”, a declarat Elise Mertens într-o conferință de presă, potrivit ziare.com.

Simona Halep și Elise Mertens se pot întâlni și la turneul de la Dubai, de categorie Premier 5. Meciul ar putea avea loc în sferturi.

Citește și: 

Câștigă Simona Halep prea puține finale?! De ce palmaresele WTA sunt înșelătoare + Cazul remarcabil al Elinei Svitolina

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
905778926185316
Matei Stefan  •  19 Februarie 2019, 08:47

halepa gata este obosita ca o durea parul si cate alte motive,mertens a fost mai buna asta este ce atata zvarcolire bine toti *** acum se pricep la tenis cum inainte erau specialisti in box

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

905778926185316
Matei Stefan  •  19 Februarie 2019, 08:45

ce este regulamentar este permis ce atata discutii acest ctp sa nu murdareasca si sportul,krokodiliul kelios sa ne lase in pace nu avem nevoie de el

mikidiki
mikidiki  •  19 Februarie 2019, 08:35

Daca ai valoare bati oricum daca esti o *** nu! Aivazut ca cealalta jucatoare clasata pe 200+a maturat cu ea deci la Simona a fost lipsa de valoare! Mai terminati sa ii cautati scuze penibile! Mertens a fost 7 clase peste ea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează