SPORTURI  »  TENIS  »  ANGLIA

Emma Răducanu, ambiții mari în afara tenisului » Vrea să se înscrie la Universitatea din Cambridge + Ce specializare își dorește să urmeze

Emma Răducanu/ foto Imago Images
Emma Răducanu/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2022 11:16 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 11:25

Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA), câștigătoarea US Open din 2021, vrea să urmeze cursurile facultății de economie de la celebra Universitate din Cambridge.

Dezvăluirea a fost făcută de bunica sa, Niculina Răducanu, pentru britanicii de la Daily Mail.

Acuzații șocante ale fostei finaliste de la Wimbledon și Roland Garros » Ar fi fost abuzată sexual în vestiar, pe vremea când era minoră: „Au fost cel puțin 30 de incidente”
WTA
Acuzații șocante ale fostei finaliste de la Wimbledon și Roland Garros » Ar fi fost abuzată sexual în vestiar, pe vremea când era minoră: „Au fost cel puțin 30 de incidente”

Emma Răducanu s-ar putea înscrie la Cambridge

„Știu că vrea să se înscrie la facultate și să studieze economia cât curând posibil, în funcție de timpul pe care îl va avea. Universitatea din Cambridge i-a oferit posibilitatea să studieze acolo. I-au transmis că este binevenită oricând.

Este atât dorința mea, cât și a ei, să își continue studiile. Va face atât tenis, cât și școală. Trebuie să fie puternică să realizeze aceste lucruri. Emma a fost mereu împărțită între sport și educație. Vrea să accepte oferta celor de la Cambridge cât mai curând”, a transmis Niculina Răducanu, fostă profesoară, potrivit sursei menționate.

Emma Răducanu se pregătește de Wimbledon

Emma Răducanu va juca pentru al doilea an consecutiv la Wimbledon. Jucătoarea britanică de origine română se va duela în primul meci cu Alison van Uytvanck (46 WTA), luni, 27 iunie, de la ora 17:30.

În ediția din 2021 a turneului de la All England Club, Răducanu a fost eliminată în optimi de Ajla Tomljanovic, din cauza unui abandon. Atunci, Emma se afla la primul său turneu de Grand Slam. 

Citește și alte știri din tenis:

Serena Williams, răspuns enigmatic când a fost întrebată de Mouratoglou: „Nici măcar nu m-am gândit la asta”

Simona Halep a abordat un subiect tabu! Presiunea neștiută a carierei: „Erau banii familiei!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
rilu
rilu  •  26 Iunie 2022, 23:56

Iar au deranjat-o pe saraca femaie. Anul trecut au scris un articol ironic despre bunicca ei iar multe din comentariile englezilor erau jignitoare

catalynn
catalynn  •  26 Iunie 2022, 15:51
Postat de ionescugeorge77 pe 26 Iunie 2022, 12:18

...am sentimentul ca Emma la inceput pentru tenis a fost un om integral compus din cap,trunchi si membre...acum a ramas doar o parte din ea ...creierul sau ...

Despre Tavi Popescu ce sentiment ai!? :-)))

alexh
alexh  •  26 Iunie 2022, 15:10

Un profesor universitar e profesor universitar toată viața (trecând prin toate etapele). Viața sportivă e scurtă.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează