SPORTURI  »  TENIS  »  HĂRȚUIRE

Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani: „Sunt îngrozită, vreau să mă mut!” » A venit de 3 ori la casa ei

Emma Răducanu // FOTO: Guliver/GettyImages
Emma Răducanu // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 ianuarie 2022 09:35 / Actualizat sambata, 29 ianuarie 2022 10:32

Emma Răducanu (19 ani, locul 18 WTA) este noua speranță a tenisului britanic, dar succesul de la US Open 2021 i-a adus și probleme. Recent, aceasta a mărturisit în fața judecătorilor cum a fost hărțuită de un bărbat de 35 de ani, care a venit la casa ei din Londra de 3 ori.

Presa din Anglia dezvăluie că jucătoarea cu tată român și mamă din China este hărțuită de un fost curier și că acesta a fost găsit vinovat vineri, în urma unui proces, urmând a-și afla pedeapsa peste o lună.

Emma Răducanu, hărțuită în Anglia de un bărbat de 35 de ani

Astfel, potrivit informațiilor din timpul procesului, Emma le-a spus recent polițiștilor că „se uită constant în spate” de teama bărbatului, că nu se mai simte în siguranță în casă și a povestit mai multe episoade tulburătoare, scrie Daily Mail.

Bărbatul de 35 de ani, căsătorit, a mers la casa jucătoarei de 3 ori, după ce a reușit să afle adresa acesteia. La prima vizită, pe 23 noiembrie, acesta a venit cu un buchet de flori și a fost întâmpinat de părinții Emmei, cărora le-a spus că face o livrare pentru jucătoare. El a lăsat un bilețel în buchet, pe care a scris „ Nu am nimic de spus, dar meriți iubire” și pe care l-a semnat cu numele său, al soției și al câinelui lor.

Ulterior, pe 2 decembrie, a lăsat un desen cu traseul de 37 de kilometri pe care l-a făcut de la locuința lui până la casa Emmei și cu mesajul „Am mers pe jos 37 de kilometri pentru tine”.

Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani: „Sunt îngrozită, vreau să mă mut!” » A venit de 3 ori la casa ei
FOTO: Daily Mail

La ultima vizită, pe 4 decembrie, bărbatul a decorat cu luminițe de Crăciun un copac din fața casei jucătoarei și a furat un pantof de sport, crezând că este al Emmei, când, de fapt, era al tatălui. Ulterior, bărbatul a spus Poliției că dorea un suvenir care să-i amintească de jucătoare.

Cu privire la ultimul incident, Emma le-a spus judecătorilor că „am primit o notificare care mă anunța că cineva era în fața casei. Am ieșit și am văzut un bărbat. Acesta a început să fugă”. Sportiva l-a urmărit pe acesta până la o stație de autobuz și a sunat la poliție.

Emma Răducanu, hărțuită de un bărbat de 35 de ani: „Sunt îngrozită, vreau să mă mut!” » A venit de 3 ori la casa ei
Bărbatul, surprins în fața casei Emmei de către camerele de supraveghere // FOTO: Daily Mail

Bărbatul a fost găsit vinovat de Tribunal și își așteaptă pedeapsa. El spune că se simte „rușinat” pentru că supărat-o pe Emma și a fost eliberat pe cauțiune, fiindu-i interzis să mai vină pe strada pe care locuiește jucătoarea.

Emma Răducanu: „Sunt îngrozită când ies afară”

Englezii dezvăluie și mai multe declarații oferite de Emma Răducanu, în care aceasta povestește prin ce trece din cauza bărbatului.

„După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant peste umăr. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în casa mea, deși acolo ar trebui să mă simt protejată.

Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărțuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că știe unde stau”, le-a spus Emma luna trecută polițiștilor, la telefon, din Melbourne, acolo unde se pregătea pentru Australian Open.

Citește și: 

„Mi-au sugerat să mă retrag” » Emma Răducanu explică eliminarea de la Australian Open: „Am trecut prin atâta durere”

Rafael Nadal, interviu emoționant după calificarea în finala Australian Open: „Mă bucur că mai pot juca tenis! Doar oamenii care mi-au fost alături știu prin ce am trecut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
176901212832165
Dan Petnaise  •  29 Ianuarie 2022, 19:35

Cum a ajuns pantoful la acel individ? Este cusută cu ață albă.

176901212832165
Dan Petnaise  •  29 Ianuarie 2022, 19:34

Păi ea cu atâția bani, nu are o siguranță a casei? Acest lucru este un motiv prin care să motiveze ieșirea ei din tenis, datorită rezultatelor.

logann
logann  •  29 Ianuarie 2022, 19:17

Ba si care e hartuiala? Omul nu ia facut nimica doar o iubeste si asta e !!! Faceti din tantar armasar.De cand e interzisa iubirea??? Sau sa se indragostesti??? Cand iubesti pe cineva te duci acolo si stai dracu toata noaptea pana o vezi macar o data ...sau nu ati trecut prin asta????

Vezi toate comentariile (9)
Comentează