SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

GALERIE FOTO Eugenie Bouchard a realizat portretul jucătoarei de tenis perfecte! Ce a spus despre Simona Halep

Eugenie Bouchard (stânga) și Simona Halep s-au duelat în semifinale la Wimbledon 2014. Canadianca a învins, 7-6, 6-2 // foto: Guliver/gettyimages +49   FOTO
Eugenie Bouchard (stânga) și Simona Halep s-au duelat în semifinale la Wimbledon 2014. Canadianca a învins, 7-6, 6-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 12:23 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 16:00

Eugenie Bouchard (26 de ani, 332 WTA) a „creat” jucătoarea de tenis perfectă, folosind calități ale mai multor sportive de top din circuitul feminim. Printre jucătoarele alese s-a numărat și Simona Halep (28 de ani, 2 WTA).

Canadianca a ales cea mai bună aptitudine a 6 jucătoare de tenis, creionând astfel ceea ce în viziunea sa ar fi jucătoarea de tenis perfectă. Pentru una dintre lovituri, s-a ales pe ea însăși:

Bouchard: „Halep poate rezista mai mult decât oricare dintre oponentele sale”

„Pot să aleg propriul meu backhand? Îl iubesc. Este o armă importantă pe care o dețin. Dacă ar fi să aleg serviciul unei jucătoare, ar fi cel al lui Petra Kvitova. Pentru forehand, alegerea este Serena Williams, poate reușit o mulțime de lucruri cu el, din acest motiv este letal. O voi alege pe Serena din nou pentru capacitățile sale atletice, este foarte puternică din punct de vedere fizic și poate domina meciurile cu prezența sa fizică.

Din punct de vedere al inteligenței în tenis, aș alege-o pe Sophia Kenin, câștigătoarea Australian Open din acest an. Pentru condiția fizică, trebuie să o aleg pe Halep. Este foarte puternică și poate rezista mai mult decât oricare dintre oponentele sale. Triumful de la Roland Garros este dovada perfectă. Iar din punct de vedere al dorinței de a câștiga, Alison Riske. Are o dorință incredibilă”, a declarat Bouchard pentru Tennis Channel International.

GALERIE FOTO. Imagini spectaculoase cu Eugenie Bouchard

+45 FOTO

6.464.693 dolaria câștigat Bouchard din tenis. Cea mai bună clasare a jucătoarei din Canada a fost locul 5 WTA, ocupat în octombrie 2014

Citește mai multe știri despre tenis:

GALERIE FOTO Uitați de Sharapova și Bouchard! Ea e adevărata jucătoare-fotomodel din WTA

Elina Svitolina s-a amuzat teribil pe internet: „Mărimea nu contează, nu-i așa?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
clarvazatorul
clarvazatorul  •  20 Iulie 2020, 18:30

Dar nu inteleg, cine este Bouchard?

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  20 Iulie 2020, 16:38
Postat de Catalin Sapariuc pe 20 Iulie 2020, 16:12

Si care este relevanta galeriei foto in costume aproape inexistente de la sfarsitul articolului. Astept raspuns imediat (desi stiu ca nu va veni nicioadata). Multumesc!

Relevanta este ca aceasta domnisorica mai conteaza in prezent doar prin ceea ce arata in pozele respective. In rest, nimic.

10209314715204061
Catalin Sapariuc  •  20 Iulie 2020, 16:12

Si care este relevanta galeriei foto in costume aproape inexistente de la sfarsitul articolului. Astept raspuns imediat (desi stiu ca nu va veni nicioadata). Multumesc!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează