SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

EUGENIE BOUCHARD // SAVUROS! Eugenie Bourchard a descris în amănunt profilul bărbatului ideal: „Dați-mi mesaje” » Te potrivești? ;)

Eugenie Bouchard postează constant fotografii indecente pe rețelele de socialiare // Sursă foto: Instagram Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard postează constant fotografii indecente pe rețelele de socialiare // Sursă foto: Instagram Eugenie Bouchard

Articol de GSP - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 05:31

Eugenie Bouchard (24 de ani, 79 WTA) nu mai traversează de mult timp o perioadă pozitivă în circuit, dar aparițiile sale din social media sunt cele prin care epatează de fiecare dată. 

Fosta finalistă de la Wimbledon a postat recent o fotografie din Australia, la descrierea căreia a anunțat că se simte „singură și plictisită” și le-a cerut urmăritorilor să-i scrie: „Dați-mi mesaje”.

Asaltată cu mii de mesaje din partea admiratorilor, canadianca a vorbit înainte de Australian Open despre viața sa socială, dar și despre profilul bărbatului ideal.

„Mă simt foarte singură. Călătoresc peste tot prin lume, într-un oraș diferit în fiecare săptămână. Știți cât de greu e? Viața mea socială primește o lovitură masivă.

Bărbatul ideal ar trebui să fie cineva care e încrezător, amuzant și știe cum să se îmbrace. În plus, trebuie să fie mai înalt decât mine și, totodată, să fie musculos”, a declarat Eugenie Bouchard la un eveniment premergător Australian Open, potrivit publicației Herald Sun.

Eugenie Bouchard debutează la Melbourne împotriva chinezoaicei Shuai Peng (128 WTA). Partida va avea loc marți dimineața, în jurul orei 04:00.

Vezi și: „Ce jucător ai lua cu tine pe o insulă pustie?” » Simona Halep a răspuns fără ezitare!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyschleck
andyschleck  •  14 Ianuarie 2019, 17:38

In tenis daca nu esti *** ... daca mai esti si un pic *** gen : Bouchard sau Sharapova ... nu ai nici o sansa sa faci performanta *** e mai puternic decat dorinta de a face performanta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dilibau
dilibau  •  14 Ianuarie 2019, 13:05

Traducere: „Mă simt foarte singură.” =„Am nevoie de sex.” „Viața mea socială primește o lovitură masivă.” = „Pisica mea are nevoie de niște cuțuleală.”

Vezi toate comentariile (2)
Comentează