SPORTURI  »  TENIS  »  GAFĂ

FOTO Gafă incredibilă cu Eugenie Bouchard » Ce poză au putut să îi pună organzatorii turneului pe acreditare: „Poate cineva să-mi explice?!”

Eugenie Bouchard +49   FOTO
Eugenie Bouchard

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2022 10:49 / Actualizat joi, 18 august 2022 11:04

Eugenie Bouchard (28 de ani, fără loc în clasamentul WTA) a participat la turneul Odlum Brown Van Open, dar a pierdut în primul meci, cu Arianne Hartono (26 de ani, locul 166 WTA) în două seturi, 2-6, 2-6. Organizatorii competiției au șocat-o că pe jucătoarea din Canada cu poza pusă inițial pe acreditarea de concurs a acesteia.

Bouchard a postat pe Instagram o imagine cu acreditarea în carea apărea în costum de baie, alături de întrebarea: „Îmi poate explica unul dintre oficialii Van Open ce este asta?”.

Gafă incredibilă cu Eugenie Bouchard » Ce poză au putut să îi pună organzatorii turneului pe acreditare: „Poate cineva să-mi explice?!”
foto Instagram @geniebouchard

Apoi, Bouchard a revenit și a postat noua acreditare de concurs primită: „Am primit una cum trebuie”.

Gafă incredibilă cu Eugenie Bouchard » Ce poză au putut să îi pună organzatorii turneului pe acreditare: „Poate cineva să-mi explice?!”

Bouchard a revenit pe teren după mai bine de un an

Bouchard a revenit pe teren după mai bine de un an. Ea jucase ultima dată în martie 2021, la Monterey.

+45 FOTO

La Van Open, ea a jucat pe bază de invitație. A rezistat doar o oră și 12 minute pe teren, fiind învinsă fără drept de apel de Arianne Hartono. Competiția din Canada este dotată cu premii totate de 274.360 de dolari. Turenul este de categorie 125 WTA.

Citește și alte știri din tenis

Simona Halep s-a retras de la Cincinnati! De ce nu a mai înfruntat-o pe Kudermetova

Câte un „covrig” pe meci » După Serena, Emma Răducanu a mai spulberat o campioană de Grand Slam la Cincinnati

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
267890
267890  •  21 August 2022, 09:54

Chiar îmi place gafa asta.

johny2003
johny2003  •  18 August 2022, 18:06

Prima poza e mai reprezentativa! Organizatorii nu au gresit!

betino1995
betino1995  •  18 August 2022, 13:39

A primit exact ce merita, doar e regina ședințelor foto sexy pe plaje. Eu aș fi pus poza în costumul de baie roșu, că parcă îi stă mai bine. În rest, este exact cum trebuie ! Alte frumuseți din tenis ar putea s-o invidieze pentru ședințele foto bine plătite pentru a fi publicate, dar pentru tenis ea nu mai există, practic !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează