SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Eurosport Italia, ironii la adresa Simonei: „Peste Halep a venit ciclonul «Amanda». Puff, a măturat cu ea!”

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 18:03

Eliminarea Simonei Halep de la Roland Garros a fost motiv de ironie din partea jurnaliștilor de la Eurosport Italia la adresa fostului lider mondial, într-un articol cu notele turneului.

O săptămână întreagă a repetat cât de frumos era trofeul. La tragerea la sorți. Pe rețelele de socializare. Probabil și părinților și amicilor. Avea o mare dorință de a repeta isprava. Atât de mare, încât la primele meciuri a muncit mai mult decât era de așteptat, ca atunci când știi că ai toată presiunea pe umerii tăi.

Apoi, când părea că a trecut ce e mai rău și tabloul părea să-i surâdă, dincolo de condițiile meteo, peste Halep a venit ciclonul «Amanda». Puff, a măturat cu ea. Săraca Simona, un singur trofeu nu e suficient pentru ea”, a scris Eurosport Italia.

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Roland Garros de Amanda Anisimova (17 ani, 51 WTA), scor 2-6, 4-6.

6,5a fost nota pe care portalul Eurosport Italia i-a dat-o Simonei Halep pentru evoluția de la Roland Garros

Citește și:

Halep, la granița top 10! Poziția de lider a lui Naomi Osaka e în pericol + care sunt celelalte două românce din Top 100

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
347655969058390
Ion Popescu  •  11 Iunie 2019, 17:47

Italienii ar fi mai bine sa se uite in curtea lor ! Prima lor racheta a cazut pe locul 39, la Roma italiencele au fost eliminate rusinos, la ele acasa, din primele intalniri, cu toate ca organizatorii le-au dat wild cards cu nemiluita, pana si la cele clasate sub locul WTA 400. Ca la italieni este mare penurie de competenta, dar obraznicie au cat cuprinde !

465037723673380
Vasile Malaescu  •  11 Iunie 2019, 11:50

este o MARE jucatoare;; sa-i dea d-zeu multa sanatate;;

catalin.palcu
catalin.palcu  •  11 Iunie 2019, 11:46
Postat de mariuta. pe 11 Iunie 2019, 10:58

Familia Simonei joaca la pariuri sportive?

Daca nu lua o pauza Serena, hai sa admitem ca Simona nu ajungea pe locul 1 WTA. Asa, si? Locul 2 in lume e putin lucru? Esti tu pe locul 2000 macar in lume la orice? Si generatia Simonei nu a fost deloc slaba: surorile Williams, Kvitova, Kerber, Muguruza, Pliskova, Wozniaki, Sharapova, Azarenka ! Si mai sunt si altele! Sa cadem pe spate acum de Vondrousova si Anisimova ? De abia au scos capul in lume, stai sa vedem de acum incolo. Cate din astea anuntate mari staruri mondiale nu au esuat, sa fim noi sanatosi. Si Sorana la 18 ani juca sferturi la RG si cu alea a ramas! Sau prietena ei Ana Ivanovic.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close