SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Salariul colosal pe care Simona Halep i-l dă anual lui Darren Cahill! Dezvăluirea a fost făcută în studioul GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020 13:00 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 16:37

Horia Tecău, jucătorul de tenis de 35 de ani din Constanța a fost invitatul special al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu". Tecău, câștigător al turneului de la Wimbledon (2015) și US Open (2017) alături de Jean-Julien Rojer.

Tecău a vorbit despre banii din tenis, despre antrenori și a făcut o dezvăluire: cu cât ar fi plătit Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de Youtube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Horia, pe siteul oficial ATP scrie în dreptul tău că ai câștigat 5.520.584 de dolari!
- Ha, ha, ha! Nu știu și nu sunt atent la sume. Sunt înainte de taxe. Cam 30% e media de taxare peste tot. Noi plătim impozit acolo unde-i primim, la sursă. Ei îți arată un cec, dar după asta primești alți bani, cu suma impozitată. Din ce câștigăm plătim transportul nostru și al echipei. Camera de hotel și masa o plătește turneul. Dacă vreau să iau antrenorul cu mine, eu îi plătesc camera.

- Dar nu ai un antrenor.
- Nu am, dar am lucrat pe etape cu diverși specialiști. Eu cu Rojer am avut o relație în care comunicam bine și ne antrenam unul pe celălalt. Tot timpul ne ajutam cu sfaturi și idei în antrenamente. Antrenorul e de folos doar să vadă lucrurile din exterior și să îmbine. Dacă voiam să cerem sfaturi unui antrenor, puteam s-o facem. Nu e exclus să am un antrenor pe viitor.

- Cam cât câștigă un antrenor pentru o echipă de dublu?
- Între o mie și două mii de euro pe săptămână. Sunt antrenori care lucrează și cu două echipe. Se fac contracte și primesc bani și pentru performanță.

- Darren Cahill câștigă o căruță de bani!
- Antrenorul Simonei, din zvonuri, câștigă un milion de euro pe an!

CITEȘTE ȘI:

CTP, necruțător cu Maradona: „Cineva contemporan i-a fost net superior tactic, a fost părintele fotbalului” + Ce i-ar fi spus argentinianul Papei Ioan Paul al II-lea

Iubita lui Dragoș Nedelcu la 22 de ani: imagini superhot din carantină + SMS-ul misterios pe care l-a primit

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
briceag
briceag  •  27 Noiembrie 2020, 17:08

Eu nu cred ca-i da 1 milion, cand Simona castiga poate in medie si sub 6-7 milioane pe an.

briceag
briceag  •  27 Noiembrie 2020, 17:07
Postat de Razvan Mihailescu pe 27 Noiembrie 2020, 17:00

Puțin ia de la halep, la cât ii de bătută în cap, și de fitoasa dacă ar fii Țiriac ar arde o cu 30%

Iar iti dai cu parerea, 1 milion pentru un antrenor de tenis e urias! Asta nu-i antrenor de fotbal. Eu ma asteptam sa aiba oriunde intre 300 de mii si 600 de mii, care oricum ar fi fost printre cele mai bune salarii din tenis. Barbati sau femei..

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  27 Noiembrie 2020, 17:00

Puțin ia de la halep, la cât ii de bătută în cap, și de fitoasa dacă ar fii Țiriac ar arde o cu 30%

Vezi toate comentariile (3)
Comentează