TENIS  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Ce căutau Ilie Năstase, Albert de Monaco și o polițistă într-un club de bowling: „Îmi zicea: «Dacă află tata, ne omoară!»”

Miercuri, 12 Februarie, 20:30

Ilie Năstase (73 de ani), primul număr 1 ATP din istoria tenisului mondial a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO. Nasty a povestit un episod care a avut loc la Nisa, alături de Albert de Monaco (61 de ani).

„Sunt prieten de foarte mult timp cu prințul Albert de Monaco. Avea 12 ani când ne-am cunoscut, era un copilaș. Juca și el puțin tenis, dar mai mult fotbal. Și-acum e înnebunit după tenis. Vorbim mult la telefon, e un om extraordinar. L-a primit și tovarășul Băsescu, când am venit îmbrăcat în general. El e colonel la Monaco”, a spus Ilie Năstase.

Provocat de Ovidiu Ioanițoaia să dea detalii despre o poveste de la Nisa dintre cei doi, Ilie Năstase a reacționat amuzat: „Ha, ha, ha. Eram într-o noapte și am închis o sală de bowling. Ne păzea o polițistă afară, dar până la urmă am băgat-o în sală și-am jucat cu ea! A jucat cu noi... Dacă afla taică-su, ne bătea. Am mai fost la ei în castel, mai veneau și fete... Și-mi zicea mereu: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»”.

În aprilie 2012, Ilie Năstase a participat la nunta lui Albert de Monaco. Fostul tenismen a fost îmbrăcat într-o ținută de ceremonie cu frac și vestă, la care a asortat o lavalieră din mătase și o batistă, ambele de culoare galben pai, în vreme ce Brigitte Sfăt, soția lui de la aceea vreme, a optat pentru o rochie neagră cu decolteu adânc în V, accesorizată cu mănuși scurte din dantelă, pălărie neagră și poșetă.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU ILIE NĂSTASECum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (12)

pake_spp  •  17 Februarie 2020, 13:23

Cand aud ''Ilie Nastase'' ma gandesc la tenis! Ce conteaza cum isi traieste viata? ce treaba avem noi sa comentam, ce face si ce drege!...ah! din invidie, da!

pake_spp  •  17 Februarie 2020, 13:20
Postat de pe 16 Februarie 2020, 17:26

Toata viata lui, acest bufon (nastase zis si ilie) a fost un golan si asa o sa si moara! Pacat ca nici un presedinte de dupa lovitura de stat din decembrie 1989 nu a avut sange in instalatie sa-i interzica sa mai imbrace uniforma militara-si asa ne-a facut de ras peste tot in lume!

Las' ca se mandreste Romania cu tine! Oricum suntem o natie stearsa, care nu conteaza! Daca tenis nu mai joaca, macar circ sa faca! Uite si de tine am auzit, tot pentru ca il ataci pe...ghici pe cine!?

 •  16 Februarie 2020, 17:26

Toata viata lui, acest bufon (nastase zis si ilie) a fost un golan si asa o sa si moara! Pacat ca nici un presedinte de dupa lovitura de stat din decembrie 1989 nu a avut sange in instalatie sa-i interzica sa mai imbrace uniforma militara-si asa ne-a facut de ras peste tot in lume!

Vezi toate comentariile (12 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1