TENIS  ·  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Ce căutau Ilie Năstase, Albert de Monaco și o polițistă într-un club de bowling: „Îmi zicea: «Dacă află tata, ne omoară!»”

Miercuri, 12 Februarie, 20:30

Ilie Năstase (73 de ani), primul număr 1 ATP din istoria tenisului mondial a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO. Nasty a povestit un episod care a avut loc la Nisa, alături de Albert de Monaco (61 de ani).

„Sunt prieten de foarte mult timp cu prințul Albert de Monaco. Avea 12 ani când ne-am cunoscut, era un copilaș. Juca și el puțin tenis, dar mai mult fotbal. Și-acum e înnebunit după tenis. Vorbim mult la telefon, e un om extraordinar. L-a primit și tovarășul Băsescu, când am venit îmbrăcat în general. El e colonel la Monaco”, a spus Ilie Năstase.

Provocat de Ovidiu Ioanițoaia să dea detalii despre o poveste de la Nisa dintre cei doi, Ilie Năstase a reacționat amuzat: „Ha, ha, ha. Eram într-o noapte și am închis o sală de bowling. Ne păzea o polițistă afară, dar până la urmă am băgat-o în sală și-am jucat cu ea! A jucat cu noi... Dacă afla taică-su, ne bătea. Am mai fost la ei în castel, mai veneau și fete... Și-mi zicea mereu: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»”.

În aprilie 2012, Ilie Năstase a participat la nunta lui Albert de Monaco. Fostul tenismen a fost îmbrăcat într-o ținută de ceremonie cu frac și vestă, la care a asortat o lavalieră din mătase și o batistă, ambele de culoare galben pai, în vreme ce Brigitte Sfăt, soția lui de la aceea vreme, a optat pentru o rochie neagră cu decolteu adânc în V, accesorizată cu mănuși scurte din dantelă, pălărie neagră și poșetă.

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU ILIE NĂSTASEPrimul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (12)

pake_spp  •  17 Februarie 2020, 13:23

Cand aud ''Ilie Nastase'' ma gandesc la tenis! Ce conteaza cum isi traieste viata? ce treaba avem noi sa comentam, ce face si ce drege!...ah! din invidie, da!

pake_spp  •  17 Februarie 2020, 13:20
Postat de pe 16 Februarie 2020, 17:26

Toata viata lui, acest bufon (nastase zis si ilie) a fost un golan si asa o sa si moara! Pacat ca nici un presedinte de dupa lovitura de stat din decembrie 1989 nu a avut sange in instalatie sa-i interzica sa mai imbrace uniforma militara-si asa ne-a facut de ras peste tot in lume!

Las' ca se mandreste Romania cu tine! Oricum suntem o natie stearsa, care nu conteaza! Daca tenis nu mai joaca, macar circ sa faca! Uite si de tine am auzit, tot pentru ca il ataci pe...ghici pe cine!?

 •  16 Februarie 2020, 17:26

Toata viata lui, acest bufon (nastase zis si ilie) a fost un golan si asa o sa si moara! Pacat ca nici un presedinte de dupa lovitura de stat din decembrie 1989 nu a avut sange in instalatie sa-i interzica sa mai imbrace uniforma militara-si asa ne-a facut de ras peste tot in lume!

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1