SPORTURI  »  TENIS  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Șocul anului în tenis » Ilie Năstase vrea ca Simona Halep să nu mai reprezinte România!

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2020 11:20

Ilie Năstase (73 de ani), primul număr 1 ATP din istoria tenisului mondial, a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, transmisă în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.RO.

Fostul mare tenismen a transmis un mesaj surprinzător către Simona Halep (28 ani, #2 WTA)! Acesta îi cere lui Halep să nu mai reprezinte România la turneele la care participă.

„Chiar am avut un vis nebun că m-am dus peste Ceaușescu și ăla era mort. La cine să te duci în țara asta să te plângi? Că ne-am plâns! Acum... Uitați-vă acum s-a făcut întâlnirea federațiilor când a venit ministrul sportului. Federația de Tenis nu a fost invitată! Nu a fost invitată! Că are probleme cu bugetul, că nu le-a dat bugetul de doi ani de zile... 

Și i-am zis lui Halep: «Simona, când te duci acum și apare în dreptul tău România.... Nu! Te duci, ștergi și să nu mai ai România. Să ai FRT! Federația Română de Tenis!». Dacă oamenii nu vor să te invite... Suntem o federație puternică cu numărul 1 mondial și nu îl inviți la minister... Omul ăsta care conduce Ministerul a luat-o razna! A luat-o razna complet!", a spus Năstase în exclusivitate la „Prietenii lui Ovidiu”.

„Eu n-am niciun interes și nici Țiriac. Vreau să fim respectați și la noi în țară! La noi nu se vrea... În România nu se vrea promovarea tenisului. O să avem probleme mari și la Olimpiadă, că toată lumea zice că luăm șase... O să vedeți că nu o să luăm nicio medalie la Olimpiadă"
Ilie Năstase, fost mare tenismen

Năstase a continuat dezvăluirile: „Când a venit domnul Orban în prima zi când a luat domnul ministru job-ul în primire, Stroe a invitat toate federațiile. Excepție a făcut Federația Română de Tenis... Că sunt probleme cu Ministerul! Nu s-au decis dacă e federație în regulă sau nu, dacă are statutul care trebuie! 

Chiar nu e normal să pedepsești niște copii când nu le dai buget! Nu sunt toți bogați ca cei din față! Copiii ăștia sunt pedepsiți. De ce? Ei vor să joace tenis! Să meargă la turnee! Cum rezolvăm problema? Prim-ministrul, domnul Orban, nu știu cine e el... Tovarășul care o fi el, să dea Hotărâre de Guvern ca statul să ajute Federația".

„Sunt mulţi copii care au nevoie de susţinere, mai ales că tenisul este un sport scump şi nu poate fi susţinut prea mult de familie. De asemenea, nu mi se pare normal ca Federaţia Română de Tenis să nu primească finanțare. Tot ce îmi doresc este să se construiască săli şi un sistem pentru noile generaţii”
Simona Halep, jucătoare de tenis

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU ILIE NĂSTASE

Citește și:

Darren Cahill a uitat o clipă de Simona Halep! Cine e jucătorul Next Gen care l-a impresionat și cum crede că va arăta clasamentul la finalul anului

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (61)
sexilianul
sexilianul  •  18 Februarie 2020, 08:39

daca la o nunta dai cat te duce buzunarul in viata dai cat te duce capul........

518396918348499
Viorica Alexandru  •  16 Februarie 2020, 11:02

cititi articolul ...nu mai comentati pe dinafara.... ....GSP....oamenii comenteaza titlul dat aiurea nu continutul care nu este rau deloc....

1581870215401957
Andronic Popovici  •  15 Februarie 2020, 10:25

Ilie nu ti-am spus eu tie ....imi place cand le mai dai cate o Racheta la fund conationalilor nostrii dar ogoaiece ,vorba banatanului ,ca nu mai ai cu cine ,cu manelisti si comportament de neam prost ,ce vrei sa faci ,nimic ,mai bine da-o in plasa si gata ,asta am vrut ,asta avem ,aleluia .

Vezi toate comentariile (61)
Comentează