SPORTURI  »  TENIS  »  SUSPENDARE

Federația Internațională de Tenis a luat o primă decizie împotriva lui Ilie Năstase!

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 17:16

Ilie Năstase a fost implicat într-un conflict cu arbitrii și cu reprezentanții Marii Britanii la meciul de FED Cup al României și a fost evacuat ieri din arena de la Mamaia, unde s-au desfășurat meciurile.

Astăzi, ITF a publicat un comunicat în care anunță că o primă decizie după incidentele de ieri este suspendarea lui Ilie Năstase din toate competițiile aflate sub egida ITF.

"Comitetul Executiv al ITF l-a sancționat pe Ilie Năstase cu o suspendare provizorie pe baza regulamentului FED Cup, pentru încălcarea politicii de bună desfășurare a FED Cup, la competiția care a avut loc la Constanța.

Sub termenii suspendării provizorii, Năstase nu poate participa la FED Cup sub nicio circumstanță și îi sunt interzise accesul și acreditarea pentru oricare dintre competițiile ITF, inclusiv FED Cup. O investigație este în desfășurare. Niciun comentariu nu va mai fi făcut pe durata acesteia" 
Comunicatul ITF

România s-a impus în disputa cu Marea Britanie, 3-1, grație celor două victorii obținute de Simona Halep în fața Johannei Konta și a lui Heather Watson și a succesului Irinei Begu în fața lui Heather Watson.  

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (113)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  23 Aprilie 2017, 22:16

plangea dupa tine bolovane, nu te mai vazuse demult. asta asa face mereu; daca nu sti nimic din tenis vorbesti ca ciumetele.

tonyys
tonyys  •  23 Aprilie 2017, 21:19
Postat de merace pe 23 Aprilie 2017, 20:55

dar de ce a izbucnit Konta in lacrimi?! nu cred ca din senin... Ceva s-a intamplat acolo, dar asta nu o mai zice nimeni... Poate ar merita sa se dea in reluare secventele care au precedat momentul...

Repet prin alte parti s-au intamplat lucruri mult mai grave - jucatori pur si simplu deranjati (huiduiti,injurati) de spectatori cand serveau sau incercau sa returneze mingi grele si nu s-au oprit meciurile. Konta s-a prefacut si a bocit sa ia o pauza intr-un moment in care nu-i mergea jocul si chiar daca ar fi fost injurata - asta nu e un motiv sa fie intrerupt meciul - in meciurile inter-tari se intampla frecvent lucruri mult mai grave.

merace
merace  •  23 Aprilie 2017, 20:55
Postat de tonyys pe 23 Aprilie 2017, 20:48

Amice aici e vorba de comportament nu de batut unii cu altii.....daca esti *** exact ca si cu o *** se vor comporta ceilalti cu tine. In rest mimoza aia de konta plangea cu lacrimi de crocodil exact cand Sorana era pe val si ii lua game dupa game, prin alte parti s-au intamplat lucruri mult mai grave insa nu s-au oprit meciurile ca sa fie ajutata,intr-un moment in care nu-i mergea jocul, o mimoza bocitoare profenista

dar de ce a izbucnit Konta in lacrimi?! nu cred ca din senin... Ceva s-a intamplat acolo, dar asta nu o mai zice nimeni... Poate ar merita sa se dea in reluare secventele care au precedat momentul...

Vezi toate comentariile (113)
Comentează