SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MONTE CARLO

Ferrer şi Davydenko în optimile de la Monte Carlo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 aprilie 2008 00:00

Spaniolul David Ferrer şi rusul Nikolay Davydenko, doi dintre favoriţii turneului masculin de tenis de la Monte Carlo, s-au calificat în faza optimilor de finală.

Ferrer, cap de serie numărul cinci, a trecut cu 6-2, 6-3 de rusul Marat Safin, wild-card, şi va juca cu ecuadorianul Nicolas Lapentti, venit din calificări, sau sârbul Janko Tipsarevic.

Davydenko, cap de serie numărul patru, a trecut cu 6-2, 7-6 de italianul Simone Bolelli, venit din calificări, şi va juca cu unul dintre germanii Philipp Kohlschreiber, favoritul numărul 16, şi Nicolas Kiefer.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  24 Aprilie 2008, 10:33

romaniintenis.blogspot.c om Rezultatele romanilor in tenis atat la simplu cat si la dublu: feminin, masculin, junioare, juniori.

 •  23 Aprilie 2008, 15:56

Celulare placate cu aur ,haine de firma,echipamente arte martiale pe w.w.w.exmedia.ro Intra si convinge-te!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează