SPORTURI  »  TENIS  »  SCHIMBARE

GALERIE FOTO Fosta soție a lui Ilie Năstase, viață de lux într-o casă de 400.000 de euro! Unde s-a mutat: „Aici, femeile sunt respectate”

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 16:02 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 16:02

Ilie Năstase, marele jucător de tenis retras din activitate, a fost căsătorit din anul 2013 până în 2018 cu Brigitte Sfăt. După mariajul cu acesta, viața ei s-a schimbat radical, s-a căsătorit cu Florin Pastramă, iar acum locuiește în Dubai.

Brigitte, fosta doamnă Năstase, a recunoscut în multe interviuri că a trecut de la agonie la extaz în căsnicia cu Ilie Năstase. 

+32 FOTO

Brigitte Sfăt, viață de lux într-o casă de 400.000 de euro

Alături de marele tenisman, ea a cunoscut mari personalități, pe Nadia Comăneci, pe creatorul de modă Roberto Cavalli, pe actorul Mickey Rourke și mulți alții, dar a și suferit. L-a acuzat pe fostul ei soț că de multe ori i-a fost infidel pe durata căsniciei.

În 2018 au ajuns la divorț, iar în 2019 ea s-a căsătorit cu Florin Pastramă, alături de care e și acum. În 2022, Brigitte Pastramă a luat o decizie neașteptată. 400.000 de euro a investit într-o locuință în Dubai și 150.000 de euro într-o mașină electrică.

Brigitte Pastramă, viață de lux în Dubai: „Femeile sunt mai respectate ca în România”

Vedeta și-a făcut deja acte, are și o viză de investitor în Dubai și multe planuri în Emiratele Arabe Unite, acolo unde duce o viață de lux. Brigitte Pastramă merge la cele mai luxoase restaurante alături de prieteni, se coafează la Mounir, hairstylist-ul vedetelor.

Recent a anunțat că a renunțat la traiul în România și nu știe când o să se mai întoarcă în țară. „Am ales să renunț la România pentru Dubai, o țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el”, a explicat ea pentru Click.

Și a continuat: „Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. 

De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei”, a mai declarat Brigitte Pastramă, care are un băiat și o fată din alte două relații.

Cum arată casa de 400.000 de euro cumpărată de Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă nu a arătat momentan fotografii cu noua ei casă din Dubai, însă a descris-o în câteva cuvinte. 

„Este o casă de 130 de metri pătrați. Are două dormitoare, trei băi, un living, o curticică mică pentru câinele nostru. În comparație cu casa de 400 și ceva de metri pătrați pe care o avem în Pipera, asta este o căsuță, unde poți să începi o viață, pentru că îmi doresc. Viața este mai ieftină acolo, îți spun sincer”, a mai declarat soția lui Florin Pastramă la Antena Stars, acum câteva luni.

Dacă Brigitte Pastramă și-a găsit fericirea alături de Florin Pastramă, Ilie Năstase întâmpină probleme în cuplu. Ioana, cea de-a cincea soție a sa, nu mai locuiește cu el.

„Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie. O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual”, a spus Ioana Năstase pentru Click.

Roman Kostomarov s-a trezit din comă și a avut o cădere nervoasă când a aflat că medicii i-au amputat ambele picioare

Se ocupă de look-ul mai multor fotbaliști din Superligă și-n timpul liber tunde gratis oamenii străzii: „Sunt un om credincios”

Logodnica lui Cristiano Ronaldo spune tot în cel mai nou documentar: „Am trăit cel mai rău moment din viața mea! Nimeni nu știe ce simt de fapt”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
adrian.7
adrian.7  •  26 Martie 2023, 14:02

Vrăjeală multă la duduia

X01Y
X01Y  •  21 Martie 2023, 10:09

Băi băeți, noi întzelegem că e pauză competițională, ne pregătim în felul nostru de liga campionilor cu edi și gashka lui, dar voi ați schimbat complet registrul. Alte sporturi nu mai sunt sau v-ați reorientat spre viata personala??? Ioana Popescu, Brigitte Sfăt, Romina lui Pietro sunt câteva din "divele" care sunt foarte importante pentru voi sau, pe românește, toate *** sunt prezentate ca modele în viața. Ar trebui să vă schimbați numele în ***. Sper să citească asta și nea Ovidiu (Ioanitoaia).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arnautull
arnautull  •  20 Martie 2023, 13:26

Grav matusa, daca pana la anii tai nu ai aflat ca a fi femeie o o virtute si nu toate persoanele de sex feminin sunt obligatoriu si femei. Ghinion! al cui? Al tau! :D

Vezi toate comentariile (23)
Comentează