SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Fostul antrenor al lui Federer a analizat tabloul Simonei Halep de la Australian Open: ”Am vorbit deja cu Darren Cahill”

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2016 02:37

Paul Annacone, unul dintre cei mai cunoscuți antrenori din circuitul de tenis, a vorbit despre tragerea la sorți a tabloului de la Australian Open și despre traseul Simonei Halep la turneul din Melbourne.

”Serena Williams este jucătoarea de bătut la Australian Open. Ea are și un meci dificil în primul tur, în fața Camilei Giorgi, cea mai bună dintre jucătoarele care nu sînt cap de serie. E un meci dificil, pentru că în primele tururi poți surprinde jucătorii mari.

Am vorbit cu Darren Cahill despre Simona Halep la Brisbane. Nu avea emoții în privința accidentării, dar spera ca ea să apuce să joace cîteva meciuri înainte de Australian Open. S-a descurcat bine pînă acum la Sydney, unde s-a calificat în semifinale. Nu știm încă cu cine va juca în primul tur la Melbourne, dar în al doilea va avea parte de un adversar incomod, Alize Cornet. Mai departe ea poate da de Ana Ivanovici și nu ar trebui să o neglijeze pe Venus WIlliams”, a spus Paul Annacone după tragerea la sorți.

Annacone i-a antrenat de-a lungul carierei pe Pete Sampras, Tim Henman și Roger Federer.

Citește și

Tragere cu noroc pentru Halep la Australian Open! Simona poate întîlni o adversară dificilă abia în finală

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  15 Ianuarie 2016, 07:59

Cu tot respectul, dar Ana Ivanovici ar juca in turul 3 cu Madison Keys si cred ca la Melbourne americanca e favorita. Daca era alt turneu, RG eventual... Sigur ca nimic nu e sigur, dar Keys a jucat semifinala anul trecut aici si e un turneu care-i place.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează