SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FOTO Criză de nervi pentru Sorana Cîrstea după ultimul meci de la Fed Cup » Ce a făcut sportiva în vestiar

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2017 19:25

România a pierdut întâlnirea cu Belgia din Fed Cup, scor 1-3, iar în unul dintre meciuri Sorana Cîrstea s-a văzut învinsă de Yanina Wickmayer, scor 6-7, 7-5, 5-7.

Jucătoarea noastră a mărturisit la radio Gold FM că la finalul meciului s-a dus în vestiar și și-a spart telefonul din cauza nervilor. Două zile a stat fără telefon Sorana.

Un ascultător a împărtășit cu prietenii pe o rețea de socializare ce a auzit la radio, iar după câteva ore Sorana a postat imaginea cu telefonul spart ca un răspuns la reacția fanului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  20 Februarie 2017, 09:49

Sorana, n-a fost sa fie. Tu ai resurse nebanuite. Mare pacat ca nu ai ales uneori (viata ta, nu ma bag!) calea tenisului total, pentru ca ai fi meritat. Cu seriozitate si un antrenor suspect de bun, ai fi avut o cariera stelara.

marian0904
marian0904  •  18 Februarie 2017, 22:43

Sorana, succes in continuare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează