SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

FOTO Federer l-a demolat pe Hănescu în doar 70 de minute!

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 24 iunie 2013 18:47

Roger Federer nu a pierdut prea mult timp cu Victor Hănescu, pe care l-a executat fără drept de apel în trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-0.

Românul a părut că poate sta aproape de elveţian doar în primul set, dar de acolo cel mai titrat tenisman din istorie a mai pierdut doar două game-uri. Meciul a durat doar 70 de minute.

Victor Hănescu nu a beneficiat de nici o minge de break, jucătorul român "reuşind" performanţa de a cîştiga un singur punct pe serviciul adversarului timp de 9 gameuri.

Deţinătorul titlului a fost aplaudat din tribune de o pleiadă de celebrităţi, camerele de filmat fiind fixate pe personalităţi precum Condoleezza Rice sau Pippa Middleton.

Elveţianul a cîştigat turneul anul trecut, după o finală cu Andy Murray, şi, conform tradiţiei, a deschis turneul pe Terenul Central. Hănescu a pierdut de 6 ori în faţa lui Federer.

Cel mai bun rezultat al lui Victor la Wimbledon este turul trei, fază pe care a atins-o în 2003, 2009 şi 2010.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (82)
radugrg
radugrg  •  25 Iunie 2013, 12:54

cred ca si daca faceau sex dura mai mult...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  25 Iunie 2013, 09:01

...Tiriac (scuze)

usla
usla  •  25 Iunie 2013, 09:00
Postat de tipsy pe 25 Iunie 2013, 02:18

e simplu rau, de aia doar vreo 3 jucatori in ditamai istoria de 100 de ani a tenisului romanesc au fost in stare sa joace la toate turneele mari si sa-si ia banii. cu siguranta hanescu s-a pus in fund pe terenul de tenis la 10 ani si brusc a ajuns in top 50 pentru a participa la turneele astea. Din pacate nu a avut capacitatea de a castiga grand slam dupa grand slam pentru a se ridica la nivelul carcotasilor muritori de foame din romania.

Cand faci niste afirmatii, trebuie sa le poti sustine, dar nu ai cum, pentruca sunt aberatii. Poti sa justifici " dar n-a putut castiga grand slam dupa grand slam " ? Pai a castigat vre-unul, sau in general vre-un turneu? Unii va bagati in seama ca sa nu adormiti.

Vezi toate comentariile (82)
Comentează
Close