SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Halep s-a dat de gol » Imaginea care demonstrează că Țiriac e omul din spatele ascensiunii Simonei

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 18:47

Simona Halep n-a anunțat niciodată în mod oficial că Ion Țiriac face parte din staff-ul ei. De această dată, numărul 5 WTA, s-a dat de gol.

Jucătoarea noastră e prezentă la Miami în aceste zile, iar alături de ea sunt și Virginia Ruzici, Darren Cahill, dar și Ion Țiriac. Halep a postat o imagine pe contul său oficial de Instagram alături de aceste persoane, iar la descriere era scris " Echipa mea".

De foarte multă vreme se speculează că Țiriac și Halep colaborează, omul de afaceri având funcția de manager, însă până astăzi n-a fost confirmat.

Simona nu va juca în primul tur la Miami, iar în partida de debut de la acest turneu va evolua împotriva învingătoarei meciului dintre Kateryna Bondarenko, locul 59 WTA, și Daria Kasatkina, locul 36 WTA.

instagram

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
969907806361734
Nedelcu Dan  •  22 Martie 2016, 05:10

"ascensiunii Simonei Halep"??? Poate al "caderii libere"...in fine, presimt ca cineva din familia Simonei Halep va face puscarie. Domnul Graff stie de ce; din pacate, el nu mai poate vorbi...

valyomanyd
valyomanyd  •  22 Martie 2016, 00:31
Postat de wowmashha pe 21 Martie 2016, 22:38

bun asa este cum spui tu . atunci daca este asa de ce nici dulgheru si nici begu nu au spus : ,, bai oameni buni noi doua suntem accidentate nu putem juca la fed cup .. vezi tu ca nu se leaga . ele nu au spus nici inainte ca lotul sa fie anuntat si nici dupa ce a fost anuntat oficial pe saitul federatiei si a fost preluat de toata presa . mascarada cu accidentarile a inceput la 1 ora si jumatate dupa ce halep a fost anuntata ca facand parte din echipa romaniei . numai dupa ce halep a fost anuntata ca facand parte din lotul ro atunci dulgheru a declarat ca s-a acciodentat . cand si unde dumnezeu stie . si apoi la nici 24 de ore la fel a facut si begu . tu stii ca pe parcursul desfasurari fed cup singura care a vorbit cu aceasta nemernica de halep a fost doar monica niculescu ? nu cred pt ca inghititi fara sa mestecati tot ce va da presa . mitu si cu cealalta cu care a facut echipa la dublu au spus ,, jet halep ,,

Bre, matale ai un fix ! Begu , imediat dupa meciurile din Fed Cup, s-a retras de la DOUA turnee, Dulgheru de la UNU...Ai inteles, sau vrei sa-ti fac si un desen ? Frustrarea iti mananca zilele ! Hai PA !

817570691657743
Oana Miulescu  •  21 Martie 2016, 23:46

De acord cu mvv80, de cand a intrat Tiriac " in staff" Simona a avut numai probleme. Daca inainte le batea pe toate dupa aceea a pierdut inexplicabil cu jucatoare de locul 100. ( probabil aranjamente de-ale managerului). La turneul campioanelor din 2014 , Simona a luat al 2lea set cu Ivanovic si s-a calificat Serena in finala. Tiriac s-a aratat socat ca Simona nu i-a dat meciul Anei Ivanovic , jucand in finala cu Serena. Nu vreau sa il denigrez pe acest fost sportiv, dar a facut multi bani din smecherii,bisnita pe vremea lui Ceausescu si acum da lectii de moralitate. Simona, ai grija cu cine lucrezi. Bafta la Miami!!!

Vezi toate comentariile (34)
Comentează