SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

FOTO Fostul lider WTA își vinde casa cu 13,5 milioane de dolari! Cum arată vila, ce dotări are

Foto: Guliver/GettyImages +4   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 27 februarie 2019 14:11

Jelena Jankovici, 34 de ani, fost lider WTA, și-a pus la vânzare vila din Rancho Santa Fe, o mică zonă exclusivistă din suburbiile orașului San Diego. Și a făcut-o la un preț pe măsură, 13,5 milioane de dolari, după cum anunță LA Times.

Casa, construită în stil mediteraneean și proiectată special pentru Jelena de arhitectul Mark Radford, e așezată pe un teren de 8.000 de metri pătrați, fiind dotată cu teren de tenis și piscină.

Vila are aproape 1.400 de metri pătrați și include o sală de cinema, sală de biliard, cinci șemineuri și un garaj subteran pentru 12 mașini. Pivnița de vinuri poate adăposti 1.200 de sticle. La nivelul inferior, există o sală de forță, una de masaj, o saună uscată și un duș cu aburi.

casa jankovic1 +5 FOTO

Jankovici a achiziționat proprietatea în 2012 și spunea atunci despre ea, cu umor: "E prea mare pentru mine. Partea bună e că atunci când am musafiri, pot să nici nu mă văd cu ei. Avem nevoie de walkie-talkie pentru a comunica".

Sârboaica, învingătoare în 15 turnee în carieră și ajunsă numărul unu mondial în august 2008, nu a mai jucat un meci oficial de la US Open 2017. A suportat apoi o intervenție chirurgicală la spate, iar anul trecut, în mai, încă una, la ochi, astfel că și-a amânat revenirea în turnee pe termen indefinit.

19.000.000 $a adunat din tenis Jelena Jankovici în cariera sa

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
badeadorian
badeadorian  •  27 Februarie 2019, 15:06
Postat de pma77 pe 27 Februarie 2019, 14:37

O vila frumoasa dar nu cred ca va lua 13 milioane de dolari pe ea.

Asa este !! Mult prea mult pentru vremurile de acum . A facut o investitie proasta . Sa castigi 19 mil ca sportiv si sa stai acum sa vinzi o proprietate la un nivel asemanator denota o chibzuinta gresita . Dar sa nu o plangem , nu o sa moara de foame ......

pma77
pma77  •  27 Februarie 2019, 14:37

O vila frumoasa dar nu cred ca va lua 13 milioane de dolari pe ea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează