SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

FOTO Marius Copil a dat o adevărată lovitură de imagine! Anunț pe instagram

Marius Copil
Marius Copil

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 18:03

Marius Copil (28 de ani, 61 ATP) va avea un nou sponsor tehnic începând cu turneul de la Australian Open. Cel mai bine clasat jucător român a semnat cu francezii de la Lacoste. 

Zvonurile apărute la finalul lui 2018, după finala pierdută la Basel împotriva lui Roger Federer, s-au confirmat. Copil a renunțat la colaborarea cu japonezii de la Mizuno, în dauna unui contract superior, cu Lacoste. 

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe Instagram. "Sunt încântat să anunț parteneriatul cu Lacoste", a scris Copil în descrierea unei imagini în care poartă un tricou al firmei franceze. 

lacoste

Printre sportivii care au contract cu firma franceză de echipament sportiv se numără și liderul mondial Novak Djokovic (31 de ani). Copil va debuta în noul echipament la Australian Open, turneu care începe luni, 14 ianuarie 2019. 

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Interviu inedit cu Marius Copil: "Cu Monfils și Kyrgios aș bea un vin" » Unde l-ar duce pe Federer + Cei 3 filosofi din vestiarul ATP

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close