SPORTURI  »  TENIS  »  CINCINNATI WTA

FOTO Simona Halep, mesaj pentru iubitul ei? „Sunt îndrăgostită nebunește de tine!”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 august 2019 15:07

Simona Halep (4 WTA, 27 de ani) nu e în cea mai bună formă, însă din punct de vedere sentimental traversează pe o perioadă excelentă. 

Fostul lider mondial este într-o relație cu omul de afaceri Toni Iuruc și pare să treacă cu greu peste zilele în care acesta nu e alături de ea în SUA. 

Românca e singură în America, unde se pregătește pentru turneul de la Cincinnati. Simona a purtat un tricou cu un mesaj sugestiv. 

„Sunt îndrăgostită nebunește de tine!” este mesajul scris pe tricoul romancei. 

View this post on Instagram

☺️☺️☺️

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Citește și:

WTA CINCINNATI // FOTO Simona Halep trage tare pentru a se recupera după accidentare! Imaginile postate înainte de turneul de la Cincinnati

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
haxor
haxor  •  14 August 2019, 16:44

Ce om normal la cap poate scrie un asemenea articol intr-un jurnal de sport? Presupune el "scriitorul" lui peste ca toti au creierul lichefiat si ca asta ne intereseaza pe noi despre Halep?! Cand va lasati de manele si va apucati de jurnalistica sportiva cu adevarat? Inspirati-va de la jurnalele serioase si nu mai alergati dupa trafic si sa-i copiati pe CanCan. Articol 0%!

ray51
ray51  •  13 August 2019, 14:28

Fa-o odata si linisteste-te! Poate scapi de icnetele de pe terenul de tenis. Te asteptam pe locul 1 WTA!

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  13 August 2019, 13:34

Ce treaba are asta cu fenomenul sportiv? De ce trebuie sa citesc intr-un ziar ce se pretinde de sport cum i-a servit capsunele de pe tatuci? Si deasupra un mesaj languros!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează