SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

FOTO Simona Halep, surpriză pe aeroportul din Doha + când joacă primul meci

Simona Halep // FOTO: Twitter Qatar Tennis Fed.
Simona Halep // FOTO: Twitter Qatar Tennis Fed.

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2019 09:35

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) nu are prea mult timp de odihnă după ce a fost MVP-ul României la duelul câștigat în week-end în fața Cehiei, scor 3-2. Jucătoarea noastră urmează să participe la turneul WTA Premier de la Doha, care a început luni. 

  • Turneul de la Doha se desfășoară în perioada 11-16 februarie, iar meciurile jucătoarelor noastre vor putea fi urmărite în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport!

Simona Halep a ajuns la Doha și a beneficiat de o primire călduroasă pe aeroport . A primit un buchet de flori din partea unei fetițe, iar organizatorii au marcat evenimentul printr-o postare pe pagina oficială de Twitter a turneului: „Așteptată de mult timp, Simona Halep a sosit în cele din urmă la Doha”.

Românca va evolua direct în turul secund, urmând să o întâlnească miercuri pe învingătoarea partidei Caroline Garcia (19 WTA) - Lesia Tsurenko (24 WTA), duel care are loc azi. 

Simona Halep este favorită principală la Doha, profitând de absențele primelor două jucătoare ale lumii, Naomi Osaka și Petra Kvitova. Pe tablou se află însă nume grele precum Karolina Pliskova (5 WTA), Angelique Kerber (6 WTA), Elina Svitolina (7 WTA) sau Caroline Wozniacki (10 WTA).

Halep are un titlu la Doha, cucerit în 2014, după o finală cu Angelique Kerber (6 WTA). Anul trecut, jucătoarea noastră s-a oprit în semifinale, învinsă de Garbine Muguruza (15 WTA).

Vezi și: Simona Halep, desemnată MVP în Fed Cup: „Mai are rost când participă și ea?!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (7)
347655969058390
Ion Popescu  •  12 Februarie 2019, 16:26

@lapusneanu. Multumesc ! O fetita foarte draguta cu ochi negri.

merace
merace  •  12 Februarie 2019, 14:56

Garcia s-a retras, acum se joaca Arruabarrena-Tsurenko.

lapusneanul
lapusneanul  •  12 Februarie 2019, 11:01

astazi, dupa ora 16 , buzarnescu vs ostapenko

Vezi toate comentariile (7)
Comentează