SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

FOTO Stan Wawrinka, chestionat despre relația pe care o are cu Simona Halep! A pasat mingea în terenul româncei, iar replica a venit prompt :)

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 iunie 2019 23:43

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și elvețianul Stan Wawrinka (34 de ani, 19 WTA) au avut un schimb amuzant de replici pe Instagram, gustat de mii de urmăritori.

Relația de prietenie dintre Halep și Wawrinka e una de notorietate. Astăzi,  cei doi au făcut deliciul fanilor de pe Instagram. Întrebat despre relația de prietenie dintre ei, Stan a aruncat mingea în terenul româncei: „Sper că suntem prieteni. Ce spui Simona?”.

Răspunsul a venit cu promptitudine: „Eu zic că da. Am căzut de acord? :)”.

d9nohf xyaenpzr

Și-au complimentat jocul

În luna aprilie a acestui an, Halep și Wawrinka au fost protagoniștii unui episod asemănător. Simona a încărcat un clip video în care folosea backhand-ul cu o mână, lovitura semnătură a elvețianului, și a primit un mesaj superb de la Stan. Vezi detalii AICI. 

Vezi și: 

Daniela Hantuchova, despre Simona Halep: „Este cea mai dură adversară” + Ce sfaturi îi dă pentru Jocurile Olimpice

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
kautz
kautz  •  17 Iunie 2019, 16:15
Postat de bulletproof pe 17 Iunie 2019, 11:10

@kautz Dar tu ce știi despre cratimă ? Crezi că se folosește ... oricând ? In cazul asta, nu trebuia folosita , forma corecta fiind AȚI ! Dacă voiai să zici ceva, la o forma reflexivă , scriai așa ... A-ȚI FACE ... A-ȚI ... DREGE ... ❗

Domnilor ,va mulțumesc pentru lecția de gramatică ,ogreseala facuta de greseala. Mărturisesc ca nu am nici un motiv cu care sa dezvinovatesc și va mulțumesc pentru promptitudinea cu a-ti(ati) sesizat aceasta greșeală "catastrofală" Va promit ca pe viitor nu voi mai face astfel de greșeli. Cred ca dacă aveam alta sigla decât a Rapidului poate nu era de taxat ,dar asta este și îmi cer scuze .In același timp cred ca după peste 30 de locuit in alta tara își spune puțin cuvantul.Dar asta nu este ceva ne mai pomenit căci ,noi romanii avem un defect care nimeni nu-l recunoaște.In totdeauna vedem aschia din ochiul altuia ,fără să vedem trunchiul din ochii noștri. Va mulțumesc și îmi pare rău ca ATI(a-ti) pierdut esența postului meu. Numai de bine sa auzim.

simonhalep
simonhalep  •  17 Iunie 2019, 12:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bulletproof
bulletproof  •  17 Iunie 2019, 11:10

@kautz Dar tu ce știi despre cratimă ? Crezi că se folosește ... oricând ? In cazul asta, nu trebuia folosita , forma corecta fiind AȚI ! Dacă voiai să zici ceva, la o forma reflexivă , scriai așa ... A-ȚI FACE ... A-ȚI ... DREGE ... ❗

Vezi toate comentariile (14)
Comentează