SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP // SIMONA HALEP - CAROLINE GARCIA » VIDEO+FOTO Imagini în exclusivitate cu Simona Halep, cu o oră înaintea meciului cu Garcia

Simona Halep, la antrenamentul de duminică după-amiaza // FOTO: Raed Krishan +16   FOTO
Simona Halep, la antrenamentul de duminică după-amiaza // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 12:57

FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP // Simona Halep a procedat în această dimineață exact ca ieri și s-a antrenat alături de Irina Begu. 

  • Partida Halep - Garcia (14:00) va fi urmată, după ora 16:00, de duelul dintre Buzărnescu (30 WTA) și Mladenovic (66 WTA), însă Segărceanu și Benneteau ar putea recurge la modificări în lot.
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

Tradiționalul antrenament premergător meciului a fost efectuat și astăzi de Simona Halep. Sub ochii trimișilor GSP la Rouen, numărul doi mondial a schimbat timp de aproximativ 30-40 de minute mingi cu Irina Begu, jucătoare ce ar putea fi trimisă pe teren la rândul ei în meciul rachetelor #2.

Extrem de focusată, atentă la detalii, Simona nu s-a menajat deloc și a tratat antrenamentul cu Irina Begu la intensitate maximă, semn că se află într-o formă bună în perspectiva meciului cu Caroline Garcia.

Vezi și:

Ultimele detalii de la trimișii GSP » Imagini exclusive de la antrenamentele de azi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spion_kop
spion_kop  •  21 Aprilie 2019, 13:43

mda, se cam stia de aseara ca Begu va juca la simplu si se vrea fortarea unui 3-1... oricum, bafta multa, e o sansa mare dar nu din cauza Romaniei ci din cauza Frantei...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează