SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA FED CUP // Călin Ciorbagiu, antrenorul Monicăi Niculescu, face o declarație interesantă: „Monica era pregătită și pentru simplu” » Ți s-ar părea o decizie bună?

Monica Niculescu, în dreapta, a trăit la intensitate maximă meciurile de sâmbătă // FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
Monica Niculescu, în dreapta, a trăit la intensitate maximă meciurile de sâmbătă // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 11:16

Călin Ciorbagiu, antrenorul Monicăi Niculescu (31 de ani, 46 WTA la dublu), a vorbit în această dimineață despre cea de-a doua zi a confruntării dintre Franța și România, 1-1.

El crede că eleva sa, care va intra pe teren în cazul unui ipotetic meci de dublu, ar fi putut fi utilizată inclusiv în meciul de simplu de azi. 

  • Partida Halep - Garcia (14:00) va fi urmată, după ora 16:00, de duelul dintre Buzărnescu (30 WTA) și Mladenovic (66 WTA), însă Segărceanu și Benneteau ar putea recurge la modificări în lot.
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

„Ieri a fost o zi dificilă, o zi în care Simona Halep și-a confirmat statutul de jucătoare numărul unu. Nu i-a fost ușor, pentru că Mladenovic a jucat foarte bine, dar Simona s-a impus prin experiență și prin dăruirea ei. 

Monica s-a pregătit bine, e pregătită bine pentru meciul de dublu. Ea era pregătită și pentru meciul de simplu, toată lumea știe că Monica Niculescu e o jucătoare consacrată. Eu n-aș vrea, totuși, o confruntare de dublu”, a spus Călin Ciorbagiu, la TV Digi Sport.

„E un meci cât se poate de echilibrat, în momentul de față nu poți să spui dacă cineva e favorit sau nu. Nu știu cine va fi racheta #2 a României, nu știu dacă s-a luat o decizie, dar așteptăm cu interes acest lucru”
Călin Ciorbagiu, antrenor Monica Niculescu

Reprezintă Monica Niculescu o soluție viabilă pentru meciul de simplu?

DA
NU

 

Vezi și: Mihai Buzărnescu, tatăl Mihaelei, povestește cum a trăit meciul cu Garcia: „Eu într-un apartament, soția în altul” » Detalii de ultim moment despre ce s-ar putea întâmpla azi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
tudorsb
tudorsb  •  21 Aprilie 2019, 12:49

Ar putea sa joace, apoi la dublu ar intra Halep cu Begu.

para.para
para.para  •  21 Aprilie 2019, 12:27

Si echipa hartiei e pregatita sa termine al 4-lea an consecutiv pe locul 2. Sau ca sa iasa din tipar, eventual pe 3.

zorrozabal
zorrozabal  •  21 Aprilie 2019, 12:18

Ca de obicei,presa face numai rau!Buzarnescu e imprevizibila si nici nu este in cea mai fasta perioada a meteoricei ei cariere!Dar o prefer mamaligilor celorlalte!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează