SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // Cum a primit Irina Begu vestea că Buzărnescu e racheta #2: „Întrebați-l pe domnul Segărceanu, dânsul a luat decizia”

Irina Begu și Mihaela Buzărnescu // FOTO: Raed Krishan
Irina Begu și Mihaela Buzărnescu // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 14:07

Irina Begu, 82 WTA, a comentat scurt decizia căpitanului-nejucător Florin Segărceanu, care a ales-o pe Mihaela Buzărnescu (31 WTA) să fie cea de-a doua rachetă a României în confruntarea cu Franța din semifinalele Fed Cup.

  • Franța - România, duel din semifinalele Fed Cup se joacă sâmbătă și duminică. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport
  • Simona Halep - Kristina Mladenovic, primul meci al confruntării, se joacă sâmbătă, de la ora 15:00, liveTEXT pe GSP.ro. 

„Cel mai bine ar fi să-l întrebați pe domnul Segărceanu, dânsul a luat decizia finală. Eu sunt fit, mă simt bine pe zgură, dar cred că s-a luat cea mai bună decizie pentru acest meci. «Miki» e rapidă, se mișcă bine, e mult mai incomodă, fiind stângace. Sunt încrezătoare, cred că va face un meci bun”, a mărturisit Irina Begu.

Begu a fost surprinsă de faptul că Julien Benneteau, căpitanul-nejucător al Franței, a desemnat-o pe Kristina Mladenovic, 66 WTA, să fie racheta numărul doi, în detrimentul lui Alize Cornet, 54 WTA: „Eu mă așteptam să fie Cornet a doua rachetă, nu Mladenovic, a spus Begu, la TV Digi Sport. 

ORDINEA MECIURILOR: 

Sâmbătă, începând cu ora 15:00: Simona Halep (2 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)
Urmat de:  Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)

Duminică, începând cu ora 14:00: Simona Halep (2 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)
Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)

Partida de dublu se va juca doar în cazul în care scorul după primele patru meciuri va fi egal.
Căpitanii-nejucători ai celor două echipe pot schimba componența echipelor duminică, începând cu al treilea meci al confruntării.

Vezi și:Halep, primele declarații după ce a aflat că joacă împotriva Kristinei Mladenovic: „Am emoții, trebuie să recunosc. E diferit în Fed Cup” » Cum arată raportul meciurilor directe

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
emilou
emilou  •  19 Aprilie 2019, 18:17

Pe Kyky ar bate-o si Monica. Nici nu e nevoie sa faca Simona ceva special. Kyky se bate singura la cate greseli face. Mai complicat e cu Garcia. Daca nu va gresi Miki primele mingi, se va termina 3-0 pentru Romania.

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  19 Aprilie 2019, 18:01

Din pacate Begu a pierdut vreo 9-10 meciuri la rand, la simplu, in turul 1 din septembrie incoace. La Miami a avut set si 5-1 si a pierdut meciul cu Bianca Andreescu. Irina nu e o jucatoare rea, dar nu are psihic de concurs. Ii mai iese cate un meci bun (cam 1 din 10), dar nu te poti baza prea mult pe ea la simplu (bine, nici pe Buzarnescu, care e schimbata in rau dupa accidentarea din august anul trecut, nu te poti baza prea tare). Revenind la Irina Begu, situatia parca se schimba la dublu, unde pare sa isi ia energie de la partenera sa (in cazul asta, cel mai des de la Niculescu). E mult mai concentrata, nu mai e asa crispata si joaca mai bine. Face un dublu bun cu Monica Niculescu, se completeaza bine una pe alta. Irina e mai moale, mai calma, dar serveste mai bine, Monica e mai exuberanta, mai ambitioasa, si mai buna la fileu. Sunt OK impreuna. Sper sa le bata pe frantuzoaice la dublu, daca va fi nevoie.

cristealaur1948
cristealaur1948  •  19 Aprilie 2019, 17:10

Si daca o baga pe Begu maine iar poimaine pe Miki, cum era?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează