SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA // FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA FED CUP // FOTO Meciul n-a prins prima pagină în L'Equipe + ce scriu francezii despre Halep

Simona Halep // FOTO: Raed Krishan
Simona Halep // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 09:46

Azi încep meciurile din semifinala Fed Cup dintre Franța și România, iar presa franceză îi recunoaște valoarea Simonei Halep (27 de ani, 2 WTA), principala rachetă a României. 

  • Franța - România începe azi, de la ora 15:00, cu meciul Simona Halep  - Kristina Mladenovic (66 WTA), liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport 3 și TV Digi Sport. Partida va fi urmată de meciul Mihaela Buzărnescu (30 WTA)  - Caroline Garcia  (21 WTA). 
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța

Halep, forța discretă”, titrează ediția franceză a Eurosport, care o vede pe Simona principalul pericol din echipa României.

„Simona Halep reprezintă principalul pericol pentru Franța. Rezervată, neobosită, muncitoare, Simona a fost construită cu răbdare, fără zgomot, pentru a deveni una dintre jucătoarele formidabile din circuit. Simona nu vorbește mult despre ea. Nu există controverse, declarații zgomotoase sau ieșiri nervoase. Un anti-star. Nu ocupă același spațiu în media precum Serena Williams sau Naomi Osaka.

Mică de înălțime, Simona și-a construit jocul pe abilitățile de a returna tot, precum și capacitatea de a anticipa punctele”.

„Cedează sub presiune, deci există speranțe”

Eurosport.fr a identificat și punctele vulnerabile ale Simonei Halep: „A pierdut anul acesta în fața unor jucătoare mai slab clasate. De asemenea, cedează sub presiune și în momentele tensionate, având 3 finale de Grand Slam pierdute. Așa că există speranță pentru echipa Franței, mai ales că Mladenovic o conduce la meciurile directe, iar Garcia a învins-o în trecut”.

Franța - România nu a prins prima pagină în L'Equipe

Vineri, L'Equipe, principalul cotidian sportiv din Franța, a lăudat-o pe Simona: „Halep, patroana în misiune pentru semifinala Franţa-România. Numărul doi mondial conduce echipa României şi şi-a făcut din Fed Cup principalul obiectiv al sezonului”.

Totuși, astăzi, în ziua meciului, L'Equipe nu are nicio trimitere pe prima pagină spre confruntarea Franța - România.

Coperta  L'Equipe de azi: 

Coperta Gazetei Sporturilor de azi: 

Vezi și: 3 întrebări-cheie înaintea primei zile din Fed Cup: de la complexul lui Halep în fața lui Mladenovic la dilema Buzărnescu - Begu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  20 Aprilie 2019, 12:26

Pardon, Eurosport, nu l'Equipe.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  20 Aprilie 2019, 12:26

Vad ca si l'Equipe o are pe aia cu "infranta de jucatoare mai slab clasate". Cand esti numarul 2 mondial banuiesc ca riscurile sa ti se intample asta sunt mari.

229965620694864
Paul Cernea  •  20 Aprilie 2019, 12:02

Ati scos din context tot *** si l-ati bagat în titlu! Ca daca citesti tot articolul rezulta cu totul altceva! Sa va fie!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează