SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA, FED CUP // FOTO Simona Halep, primele declarații după ce a aflat că joacă împotriva Kristinei Mladenovic: „Am emoții, trebuie să recunosc. E diferit în Fed Cup” » Cum arată raportul meciurilor directe

Simona Halep // FOTO: Raed Krishan +15   FOTO
Simona Halep // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 14:13

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) va deschide seria meciurilor cu Franța din semifinalele Fed Cup. Principala noastră jucătoare o va înfrunta sâmbătă, începând cu ora 15:00, pe Kristina Mladenovic (25 de ani, 66 WTA).

  • Franța - România, duel din semifinalele Fed Cup, se joacă sâmbătă și duminică. Meciurile vor fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport și TV Digi Sport

„Mă simt bine, mă simt pregătită și aptă. Îmi place atmosfera, e puțin diferit, fiindcă se joacă în sală. Am emoții, trebuie să recunosc. Dar e bine să am emoții, fiindcă sunt pusă pe treabă. Îmi doresc mult să câștig cele două meciuri, dar am încredere în colegele mele, și ele își doresc același lucru.

Va fi un meci dificil cu Mladenovic, în Fed Cup e complet diferit. Mă simt încrezătoare, dar va fi un meci dificil. M-am antrenat bine, din greu, având în vedere că începe sezonul de zgură. Mă simt bine, nu am nicio accidentare, vom vedea ce va fi mâine pe teren”, a spus Simona Halep, la TV Digi Sport.

Simona Halep la antrenamentul de azi FOTO: Raed Krishan +16 FOTO

„Cred că e o decizie bună. Mihaela Buzărnescu are un joc potrivit pentru a o învinge pe Caroline Garcia”
Simona Halep, despre decizia lui Segărceanu de a o folosi pe Buzărnescu în detrimentul Irinei Begu ca racheta a doua

Halep și Mladenovic s-au întâlnit de cinci ori până acum, jucătoarea din Franța fiind în avantaj în raportul meciurilor directe, 3-2. Ultimul duel direct a avut loc în finala de la Madrid din 2017, câștigată de Simona în 3 seturi, 7-5, 6-7, 6-2.

ORDINEA MECIURILOR:

Sâmbătă, începând cu ora 15:00: Simona Halep (2 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)
Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)

Duminică, începând cu ora 14:00: Simona Halep (2 WTA) - Caroline Garcia (21 WTA)
Urmat de: Mihaela Buzărnescu (30 WTA) - Kristina Mladenovic (66 WTA)

Partida de dublu se va juca doar în cazul în care scorul după primele patru meciuri va fi egal.
Căpitanii-nejucători ai celor două echipe pot schimba componența echipelor duminică, începând cu al treilea meci al confruntării.

Vezi și: FOTO S-a stabilit ordinea meciurilor din Fed Cup: Simona Halep deschide balul + Surprize în ambele echipe: Mladenovic și Buzărnescu vor fi pe teren!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dinamo100
dinamo100  •  20 Aprilie 2019, 07:23

In Fed Cup se joaca altfel decat in turnee. Toata lumea se intreaba daca Buzarnescu face fata intalnirii. E foaete greu de spus mai ales ca Miki nu are experienta in Fed Cup,nu a castigat vreodata un meci. Personal as fi mers cu Begu, dar sa speram ca Segarceanu e mai inspirat si stie ce face. Cat despre Simona, e acum o jucatoare matura si constanta, ma astept sa castige ambele meciuri.

balauru48
balauru48  •  19 Aprilie 2019, 17:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  19 Aprilie 2019, 17:50

"Am emotii ,dar sun BINE.important sa fie BINE,sa jucam noi BINE,intotdeauna m-am simtit BINE in Franta...."Asta cand da declaratii e CABARET!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează