SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 1-1, FED CUP // VIDEO+FOTO Ultimele detalii de la trimișii GSP » Imagini exclusive de la antrenamentele de azi

Franța - România, Fed Cup // FOTO: Raed Krishan +8   FOTO
Franța - România, Fed Cup // FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 11:56

În mai puțin de două ore, Simona Halep (2 WTA) va încerca să aducă România mai aproape de calificarea în finala Fed Cup. Jucătorea noastră o va înfrunta în această după-amiază, de la ora 14:00, pe Caroline Garcia (21 WTA)

  • Partida Halep - Garcia (14:00) va fi urmată, după ora 16:00, de duelul dintre Buzărnescu (30 WTA) și Mladenovic (66 WTA), însă Segărceanu și Benneteau ar putea recurge la modificări în lot.
  • În caz de egalitate, totul se va decide într-un al cincilea meci, de dublu.
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța.

Până atunci, componentele celor două echipe și-au continuat în această dimineață antrenamentele în Kindarena din Rouen.

Trimișii GSP în Franța au asistat în această dimineață la antrenamentele româncelor și franțuzoaicelor, de unde au cules cele mai proaspete informații.

În prima parte a zilei, Monica Niculescu și Raluca Olaru au efectuat o sesiune de antrenamente, acestea fiind urmate de franțuzoaicele Caroline Garcia și Alize Cornet.

franta romania 1 +9 FOTO

Imagini cu antrenamentul României: 

Imagini cu antrenamentul Franței:

 Trimisul GSP Roxana Fleșeru oferă cele mai noi informații din sala Kindarena:

 

Va fi din nou spectacol în tribune

În plus, organizatorii au pregătit o nouă scenografie pentru duelurile de azi. Ieri, cele două galerii au dat recital, azi sunt gata să ofere din nou spectacol. 

Vezi și: Mihai Buzărnescu, tatăl Mihaelei, povestește cum a trăit meciul cu Garcia: „Eu într-un apartament, soția în altul” » Detalii de ultim moment despre ce s-ar putea întâmpla azi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează