SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA

Simona Halep  - Kristina Mladenovic // VIDEO Imagini filmate la prânz pe străzile din Rouen: echipa Gazetei a stat de vorbă cu fanii români

Câțiva români, pe străzile din Rouen
Câțiva români, pe străzile din Rouen

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 aprilie 2019 12:28

Simona Halep  - Kristina Mladenovic. Românii veniți în Rouen au intrat deja în febra meciului cu Franța din Fed Cup și sunt extrem de optimiști pentru confruntarea din acest week-end, din semifinalele competiției. Aproape 1.800 de compatrioți vor asista la primul meci al zilei, în sala Kindarena. 

  • Meciul Simona Halep  - Kristina Mladenovic e liveTEXT pe GSP.ro de la ora 15:00 și în direct la TV Telekom Sport 3 și TV Digi Sport. Partida va fi urmată de meciul Mihaela Buzărnescu (30 WTA)  - Caroline Garcia  (21 WTA). 
  • Roxana Fleșeru, jurnalistă experimentată a departamentului „Sporturi” GSP, și fotoreporterul GSP Raed Krishan transmit cele mai noi informații din Rouen, Franța

Trimișii speciali ai Gazetei în Rouen, Roxana Fleșeru și Raed Krishan, au luat contact cu câțiva români aflați la plimbare, la prânz, pe străzile orașului. Aceștia au oferit pronosticuri optimiste, fiind încrezători că România se va califica în finala Fed Cup.

 

La meciul Simonei Halep cu Kristina Mladenovic se mizează pe o prezență masivă a românilor, aproximativ 1.800. Sala are o capacitate de 5.000 de locuri, au informat reporterii Gazetei din Franța. 

„Știu că francezii își susțin întotdeauna favoriții. Avem și noi nevoie de fani, am auzit că vor fi mulți. Sunt încrezătoare că vom avea un sprijin numeros” Simona Halep

FRANȚA - ROMÂNIA, LA ROUEN, ÎNTR-O CONSTRUCȚIE FUTURISTĂ

Confruntarea se joacă pe zgură, în Sala Kindarena din Rouen, o construcție cu 5.234 de locuri. Va fi prima reprezentație din Fed Cup pe care Rouen o va găzdui.

Construcția Palatului Sporturilor din Rouen a fost demarată în iunie 2010, sala fiind inaugurată pe 8 septembrie 2012. Arena găzduiește meciurile de pe teren propriu ale echipei locale de baschet, în prezent în liga secundă.

kindarenarouenhandball

Vezi și: Video exclusiv din sala Kindarena de la Rouen » Câți români vor fi la meciul Simonei Halep

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
vnelu01
vnelu01  •  20 Aprilie 2019, 14:38

*** !!! Altceva nu meritaţí, *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vnelu01
vnelu01  •  20 Aprilie 2019, 14:27

Dacă, prin însăşi denumirea sa de gazetă a sporturilor, aflăm că are ]n schemă şi un departament de "sporturi" înseamnă că obiectul principal de activitate care ar fi : *** ***, *** *** stradale ?! Bine că am văzut şi mutra Roxanei Fleşeru, jurnalista "experimentată" gsp, care a făcut-o praf pe Denisa Golgotă în vreo cinci-şase articole. Atât o duce capul pe "experimentata" jurnalistă, copila asta fiind, în viziunea acestei *** ***, singura vinovată de rezultatele dezastruoase ale gimnasticii româneşti. Acum a revenit la tenis, alt sport în care este şi mai "experimentată" !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează